This_is_it!Poslušajte novi singl Majkla Džeksona i Akona „Hold My Hand“

 

Duet Majkla Džeksona (Michael Jackson) i repera Akona, koji su snimili 2007. godine, danas je premijerno pušten na oficijelnoj web-stranici preminulog pevača.

To je prvi singl sa jednog muzičkog albuma od smrti kralja popa prošle godine.

Pesma nosi naziv „Hold My Hand“. Snimljena je 2007, a iako nedovršena prvi put se na internetu pojavila 2008, saznaje Sky News

Povezana vest:  Bregović domaćin srpskog izbora za Pesmu Evrovizije

Iz kompanije Sony/Epic saopštili su da je Akon nedavno dovršio produkciju pesme, te da će ona biti objavljena kao prvi singl sa posthumnog albuma, nazvanog „Michael“, koji će se u prodaji naći od 14. decembra.

U Džeksonovom domu pronađena je rukom napisana pesma „Hold My Hand“, što pokazuje da je njome hteo da započene novi projekat.

Povezana vest:  Cypress Hill prvi put u Hrvatskoj na T-Mobile INmusic festivalu!

-Kada je pesma ‘procurela’ na internetu pre nekoliko godina, svet još nije bio spreman da je čuje – rekao je Akon, muzičar koji je sarađivao sa Džeksonom i bio mu dobar prijatelj.

-To vreme je konačno došlo. Pesma je sjajna, prelepa, poput himne. Ponosan sam što sam imao priliku da radim s Majklom, jednim od mojih idola.

Povezana vest:  Sikter i Skroz u Beogradu

Sony je također objavio detalje albuma „Michael“, prvog nakon „Invincible“ iz 2001. Dve pesme na njemu delo su 50 Centa i Lenija Kravica (Lenny Kravitz). Na albumu je radila grupa producenata koji su i ranije sarađivali s Majklom Džeksonom, a fokusirali su se na pesme na kojima je kralj popa radio pred smrt.

Pesmu možete da poslušate OVDE!