susan-boyle-on-oprahNajprodavaniji albumi u SAD

 

Novi album škotske pevačice Suzan Bojl (Susan Boyle) koji nosi naziv „The Gift“ bio je najprodavaniji prošle sedmice u SAD, preneo je danas muzički časopis Bilbord (Billboard). Suzan Bojl se proslavila prošle godine u takmičarskoj emisiji „Britanija ima talenat“ u kojoj je pevala pesmu „I Dreamed a Dream“. Njen debi album „I Dreamed a Dream“ je tokom šest nedelja bio najprodavaniji album u SAD.

Povezana vest:  Exit avantura OTPočinje uz OTPlatu karte na rate

Na drugom mestu nove Bilbordove liste je kantri zvezda Tejlor Svift (Taylor Swift) s albumom „Speak Now“, dok je na trećoj poziciji reper Kid Kadi (Cudi) sa „Man on the Moon 2“. Četvrtu poziciju zauzela je kompilacija pesama raznih izvođača „Now 36“, a na petoj je grupa „Bon Džovi“ (Jovi) sa kompilacijom hitova „Greatest Hits“.

Povezana vest:  Vaya Con Dios - rasprodat parter, otvara se nivo 400

Kantri pevač Džejson Oldin (Aldean) je šesti s albumom „My Kinda Party“, kantri zvezda Riba Mekentajer (Reba McEntire) je sedma sa „All the Women I Am“, a na osmom mestu je kantri sastav „Šugarlend“ (Sugarland) sa albumom „The Incredible Maćine“.

Hip hop pevač Si Lo (Cee) je zauzeo deveto mesto s albumom „The Lady Killer“, a na desetom je reper Lil Vejn (Wayne) sa „I Am Not a Human Being“.

Povezana vest:  Na Tajvanu proglašen "Dan Lejdi Gage"