InopartnersKoncert INOPARTNERS-a u Atomu 26. novembra

 

Beogradski bend INOPARTNERS nastupiće u klubu Atom (Cara Dušana 13) u petak, 26. novembra od 22.00, predstavljajući se domaćoj publici posle mini turneje koju su nedavno imali po Engleskoj.

 

Bend INOPARNTERS osnovan je 2005. godine u Beogradu i kombinuje različite žanrove (rock, rege, funk, electro, pop, punk), a numere izvode na engleskom, španskom, italijanskom, francuskom, srpskom jeziku.

 

Prvi album „Vida Alerta“ objavili su 2007. godine pod okriljem svog muzičkog studija Lothlorien na kome su učestvovali i muzičari iz drugih bendova (Đorđe Andrejević-Akcija, Tan-Jah-Del Arno Bend; mastering je radio Velja Mijanović, čija se numera Night Flight to Calcuta, odnosno remiks pesme Inopartnersa Trip to Calcuta takođe nalazi na albumu). Distributeri albuma u inostranstvu su CDBaby u Americi i Radio Chango u Španiji.

Povezana vest:  Šansa da svoju muzičku biznis ideju pretvoriš u delo: Otvoren poziv za HEMI inkubator

 

Za album “Vida Alerta” bend je dobio GrIndie Award (Grammy ekvivalent za indie izdanja) u kategoriji Pop izdanja, u konkurenciji sa mnogobrojnim indi grupama koje su između ostalog producirali i Jonathan Burnside, Stephen Marcussen poznati po radu sa muzičarima kao sto su Paul McCartney, Rolling Stones, The Fratellis… To je inače prvo izdanje nekog domaćeg benda koje se pojavilo na zvaničnom sajtu i Billboard-a.

Povezana vest:  Objavljen novi singl Eda Sheerana

 

Album “Eletro Tapas” objavili su krajem 2009. godine. Sa numerom “Hey Love” nasli su se u polufinalu poznatog Britanskog nacionalnog godišnjeg takmičenja – UK Songwriting Contest. Takođe, spot za pomenutu pesmu može da se nađe na zvaničnom sajtu New Musical Express-a.

 

Stalnu postavu benda čine:

Marko Marović: vokali, gitare, sampler, sintisajzer

Povezana vest:  PREDSTAVLJEN EMOTIVNI SPOT PETRA GRAŠE "UVIK ISTI"

Dušan Milojković: sintisajzer, vokali, sampler, gitare

Nikola Vukotić: bubnjevi, vokali, perkusije

Srđan Marić: bass, vokali

Duško Isaković: gitare

 

Karte se kupuju na ulazu kluba Atom pred početak koncerta.

 

Cena ulaznice je 250 din.