Zvonko Bogdan_palicZvonko Bogdan sutra u Centru „Sava“

 

Istaknuti izvođač panonske šansone Zvonko Bogdan održaće sutra tradicionalni jesenji koncert u Centru „Sava“, ovog puta u pratnji 21 člana Velikog tamburaškog orkestra Radio-televizije Vojvodine.

Na koncertu pod nazivom „Jesen stiže dunjo moja“ predstaviće svoj novi album „Vratiće se rode“, na kome se nalazi i obrada pesme „A ti se nećeš vratiti“, koju su Momčilo Bajagić i Saša Lošić napisali za popularnu televizijsku seriju „Vratiće se rode“.

Povezana vest:  Povodom 37. rođendana, 50 Cent poklanja svoj novi album

Među 14 pesama na novom CD-u su i „Gde ste noći“, „Kad padne prvi sneg“, „Ženi se stari Cigan“, „Kad sam bio mlađan lovac ja“, „Evo banke Cigane moj“, jer, kako sam Bogdan kaže, dovoljno je da na albumu bude jedna nova numera, ako je dobra.

Bogdan je nedavno najavio da će na beogradskom koncertu biti „fine romantične pesme, pisme i pjesme koje je sakupio na teritoriji Panonije“, ali repertoar uvek osmišljava na licu mesta, zavisno od raspoloženja publike.

Povezana vest:  DJ Mihai Popoviciu prvi put u Beogradu!

Po mnogima legenda tamburaške pesme, koji se proslavio svojom prvom pesmom „Hej, salaši na severu Bačke“, Bogdan je prethodne četiri godine punio veliku dvoranu Centra „Sava“.

Koncerti se uvek završavaju ovacijama verne publike, zbog koje se Bogdan jednom godišnje vraća sa svog salaša u prestonicu, ali kako je rekao, ne bi pristao da to bude češće.

Povezana vest:  Kome će to 1D svirati na venčanju?

Ulaznica za njegov sutrašnji nastup još ima i prodaju se po ceni od 1.200, 1.500, 1.800 i 2.000 dinara na blagajnama Centra „Sava“, Doma omladine Beograda i putem Eventima.