bieber adidas NEO 2013Macklemore & Ryan Lewis i Rihanna nominovani za AMA nagrade, Justin Bieber bez nominacija u glavnim kategorijama

Hip-hop duo „Macklemore & Ryan Lewis“, r’n’b pevač Bruno Mars i pop zvezda Rihanna nominovani su u glavnim kategorijama Američkih muzičkih nagrada (AMA), kao i Taylor Swift i Justin Timberlake.
Reper will.i.am i pevačica Kelly Clarkson saopštili su imena nominovanih u pet glavnih kategorija u EjBiSijevoj emisiji „Dobro jutro Ameriko“.
„Macklemore & Ryan Lewis“ nominovani su u kategorijima za umetnika godine, singl godine sa numerom „Thrift Shop“. U ovoj kategoriji našao se i r’n’b pevač Robin Thicke sa numerom „Blurred Lines“, koji je nominovan i za najboljeg soul/r’n’b pevača.
U istoj kategoriji našli su se i Timberlake i pevač Migel, dok će se Rihanna sa Swiftovom i Pink boriti za nagradu u kategoriji najbolja pop ili rok umetnica.
Justin Bieber, prošle godine odneo je tri nagrade, među kojima je i umetnik godine, a ove godine nije nominovan ni u jednoj od glavnih kategorija, prenele su agencije.
O pobednicima ovogodišnjih AMA nagrada odlučivaće fanovi putem onlajn glasanja, a ceremonija će biti održana 24. novembra u Nokia teatru u Los Anđelesu.

Povezana vest:  Vladan Vučković Paja – JAZZiJA – novi album u prodaji!