Bijonse i Džej-Zi par sa najvećom zaradom

Bijonse (Beyonce) i Džej-Zi (Jay-Z) zaradili su 122 miliona dolara od juna 2008. do juna 2009, visse od ijednog drugog para u svetu šou biznisa, objavio je magazin Forbs (Forbes). Muzički par dospeo je na vrh Forbsove liste parova sa najvećom zaradom ne samo zahvaljujući svojim hitovima, već i reklamiranju velikih firmi kakve su Badvajzer (Budweiser) i Ameriken ekspres (American Express). Bijonse je zaradila 87 miliona dolara, a njen muž 35 miliona dolara.

Povezana vest:  Džastin Biber završio srednju školu zbog mame!

Na drugom mestu su Harison Ford (Harrison) i njegova devojka Kalista Flokart (Calista Flockhart), sa 69 miliona dolara, koje su stekli pre svega zahvaljujući Fordovoj zaradi od filma „Indijana Džons i kraljevstvo kristalne lobanje“. Fordov honorar za taj film bio je 65 miliona dolara.

Bred Pit (Brad Pitt) i Andželina Dzzoli (Angelina Jolie) su na trećem mestu sa 55 miliona dolara, poteklih od filmova „Tražen“ i „Neobičan slučaj Bendžamina Batona“.

Povezana vest:  GUNS N' ROSES - Jedna od najuspešnijih turneja ove godine

Slede Vil Smit (Will Smith) i Džejda Pinket Smit (Jada Pinkett), sa 48 miliona dolara i Dejvid (David) i Viktorija Bekam (Victoria Beckham), sa 46 miliona dolara.

Na šestom mestu su Elen Dedženeres (Ellen DeGeneres) i njena partnerka Porša de Rosi (Portia Rossi), sa 36 miliona dolara, a na sedmom Tom Henks (Hanks) i Rita Vilson (Wilson), sa 35,5 miliona dolara.

Povezana vest:  Bend ZAA nastupa u Sloveniji i Hrvatskoj

Među parovima na listi 15 najbogatijih su i Džim Keri (Jim Carrey) i Dženi Makarti (Jenny McCarthy) i Nikol Kidman (Nicole) i Kit Urban (Keith).