Sol Kembel se vraća u Arsenal

 

engleska_logoBivši fudbalski reprezentativac Engleske Sol Kembel rekao je danas da će uskoro potpisati ugovor sa Arsenalom, preneli su danas britanski mediji. Kembel je prethodnih nedelja trenirao sa Arsenalom, a u utorak uveče odigrao je 45 minuta za rezervni tim „tobdžija“ protiv Vest Hema. Arsenal je na toj utakmici pobedio sa 4:2.

Povezana vest:  Arsenal dobio gradski derbi protiv Totenhema

Bivši reprezentativac je slobodan igrač, pošto je u decembru napustio četvrtoligaški klub Nots Kaunti, posle samo jedne utakmice.

-Mislim da ću potpisati ugovor i ostati u Arsenalu do kraja sezone. Potrebne su mi utakmice, barem i za rezervni tim. Ovo je sjajno, fantastično – rekao je on.

-Veoma sam uzbuđen, naporno sam trenirao i stigao do ove šanse. Trener Arsen Venger nije glup, ne bi me doveo u klub da mu se nije svidelo kako igram – dodao je 35-godišnji odbrambeni fudbaler.

Povezana vest:  Žoze Murinjo: Ne zanimaju me brojke, zanima me Lion!

Kembel je pet godina igrao za Arsenal, od 2001. do 2006. godine i za to vreme osvojio je dve titule u Premijer ligi i tri FA Kupa. Igrao je još za Totenhem i Portsmut. Za reprezentaciju Engleske nastupio je 73 puta i postigao jedan gol.