Zvonko_Bogdan_2Zvonko Bogdan održao koncert u „Sava“ Centru

 

Vojvođanski šansonjer Zvonko Bogdan, uz pratnju 21 člana Velikog tamburaškog orkestra Radio-televizije Vojvodine, održao je večeras tradicionalni jesenji koncert Sava Centru.

Bogdan je kroz muzičku panoniju proveo beogradsku publiku, koja je do poslednjeg mesta ispunila Sava Centar i koja je velikim aplauzom, posle svake pesme, pozdravila poznatog pevača.

Povezana vest:  Koncert: Ian Siegal Band u sredu, 23. novembra u 20:00 u Domu omladne

Beogradska publika se, uz, kako sam Bogdan kaže „pesme, pisme i pjesme“, upoznala kako sa starim hitovima poznatog pevača, tako i sa najnovijim pesmama iz vojvođanske ravnice.

Na koncertu pod nazivom „Jesen stiže dunjo moja“ Bogdan je predstavio novi album „Vratiće se rode“, na kome se nalazi i obrada pesme „A ti se nećeš vratiti“, koju su Momčilo Bajagić i Saša Lošić napisali za popularnu televizijsku seriju „Vratiće se rode“.

Povezana vest:  X Faktor iza kulisa: Nikolina razmenjivala nežnosti sa suprugom, Jovana pokazala preplanuo ten

Među 14 pesama na novom CD-u su i „Gde ste noći“, „Kad padne prvi sneg“, „Ženi se stari Cigan“, „Kad sam bio mlađan lovac ja“, „Evo banke Cigane moj“, jer, kako sam Bogdan kaže, dovoljno je da na albumu bude jedna nova numera, ako je dobra.

Po mnogima legenda tamburaške pesme, koji se proslavio svojom prvom pesmom „Hej, salaši na severu Bačke“, Bogdan je i prethodne četiri godine punio veliku dvoranu Centra „Sava“.

Povezana vest:  Lady Gaga lansirala Born This Way fondaciju!