Popularni hit sa kraja devedesetih „Rano“, doživeo je moderni rimejk u vidu dueta mlade zvezde u usponu, Marije Mikić i Minee, pevačice hrvatskog porekla koju je ova pesma proslavila. Saradnju su ostvarile sa IDJ produkcijom, a promocija numere održana je sinoć pred velikim brojem zvanica iz muzičkog sveta.

„Veoma sam ponosan što je IDJ produkcija bila deo ovako velikog projekta. Verujem da će pesma postati pravi hit, a mogu da garantujem da ćete uživati u svakom kadru novog spota“, izjavio je jedan od osnivača IDJ-a, Andrej Ilić.

Povezana vest:  Iron Maiden otvaraju “Future Past” turneju 28. maja 2023. u Areni Stožice u Ljubljani!

Gostima se obratila i Marija: „Jako sam uzbuđena s obzirom na to da je ovo jedna od pesama koju uvek rado izvodim na nastupima. Saradnja sa Mineom je divno i dragoceno iskustvo na koju sam jako ponosna. Snimanje je prošlo fenomenalno,  kako i inače bude kada se radi sa pravim profesionalcima. Pored toga, pohvala bih ekipu iz IDJ produkcije, koja je ispoštovala svaku našu zamisao, a imajući u vidu njihovo ogromno iskustvo, uverena sam da će pesma postati veliki hit.“

Povezana vest:  Džastin Biber: Ne podnosim laži

Promocija je održana u prestižnom Beogradskom restoranu Nacionalna klasa, a mladu koleginicu je podržao veliki broj poznatih ličnosti poput glumice Dragane Mićalović, kompozitora Marka Kona i Dragana Brajovića Braje, povačica Gabrijele Pejčev, Ruže Rupić i Ine Gardijan, pevača Stefana Cvijović Cvije, ali i mnogi drugi.