U susret učešću na ovogodišnjoj Beoviziji, Wonder Strings & Ivana Vladović objavile su obradu čuvenog evrovizijskog hita „Lane moje“. Pesma Željka Joksimovića, kojom je 2004. godine osvojio drugo mesto na Evroviziji, proglašena je za najlepšu pesmu u istoriji ovog takmičenja.

Wonder Strings & Ivana Vladović u svom maniru, uz gudačke intstrumente i ženski vokal, dale su ovoj legendarnoj pesmi potpuno novo izdanje, na koje nisu ostali imuni brojni evrovizijski fanovi, ali ni svi oni koji sa nestrpljenjem iščekuju njihov nastup na ovogodišnjem izboru za srpskog predstavnik na Eurosongu. One će nastupiti sa pesmom „Moja bol“ koju je napisala i komponovala hitmejkerka Aleksandra Milutinović.

Povezana vest:  Prvi koncert rasprodat! Frajle zakazale još jednu Kombank dvoranu

Avangardni nastup i autentično muziciranje na klasičnim instrumentima biće lepo osveženje za publiku, a iz sastava Wonder Strings poručuju da imaju velike planove i za evropsku scenu.

Pesma koju izvode je emotivna i nosi jaku poruku, a posebnu dimenziju dodaje moćan glas Ivane Vladović, pevačice koja takođe debituje na nacionalnom takmičenju za Evroviziju. Ivana je već dva puta učestvovala na Evroviziji kao prateći vokal, a Beovizija će biti uvertira i za, nadaju se, evrovizijski nastup.

Povezana vest:  Saša Matić peva na Savi!

Ideja da ovaj sastav nastupi na nacionalnom izboru za predstavnika na Evroviziji potekla je od članice grupe Wonder Strings, Mirjane Nešković koja ima bogato iskustvo na ovom takmičenju. Ona je bila deo nastupa Jelene Tomašević, a sa Knezom je nastupala i na Monteviziji. Uz to, deo ovog projekta je i perkusionista Aleksandar Radulović, koji je prošle godine nastupao na Pesmi Evrovizije sa grupom Sanja Ilić & Balkanika.

Povezana vest:  Lady Gaga obara nove rekorde, ali i sisteme online prodavnica!

Dok čekamo da čujemo njihovu pesmu „Moja bol“, poslušajte fantastičnu obradu hita „Lane moje“.