Dugo očekivani koncerti grupe irieFM očekuju nas ove nedelje! „Rezidentura – serija koncerata“ beogradskoj publici predstaviće jedan bend koji će svirati tri ekskluzivna koncerta – u jednom koncertnom prostoru. Čast da prvi prezentuje ovaj koncept ima beogradski sastav irieFM, sesijom koja će biti održana 5, 6. i 7. juna (sreda, četvrtak i petak).


Sa posebnim oduševljenjem vas informišemo da je koncert u petak 7. juna rasprodat!
Karata za preostala dva koncerta ostalo je još veoma malo. Publika je pokazala veliko interesovanje za ovaj apsolutni događaj sezone. Vukašin Marković, frontmen grupe irieFM danas je sa fanovima podelio konačnu listu gostiju kao i redosled njihovih nastupa po danima:

Povezana vest:  Stereo MC's rasplesali Arsenal

05. jun – Ivan Jegdić i Oliver Nektarijević (Kanda, Kodža i Nebojša)
06. jun – Bojana Vunturišević i Vasil Hadžimanov
07. jun – Nemanja Kojić Kojot (Eyesburn), Prti Bee Gee i Nikola Vranjković

„U okviru programa sviraćemo naše pesme, ali i pesme naših gostiju u specijalnim aranžmanima. Tome smo se posebno posvetili u želji da „Rezidentura“ uspe i postane prepoznatljiv i jedinstven događaj. Veoma smo uzbuđeni pred početak ovog koncertnog serijala i jedva čekamo da izađemo na binu“ – izjavio je Vukašin Marković.
„Rezidentura – serija koncerata“ biće održana u predivnom ambijentu Jazz kantine „Lisabon“ (Kombank dvorana, ulaz iz Čavketovog prolaza) koja je pronašla svoje mesto u koncertnoj ponudi prestonice. Njena prednost je pristupačnost (centar grada) i klupski prostor koji je predviđen upravo za ovakvu vrstu susreta i koncertnih aktivnosti.
Ovakvi ekskluzivni koncerti pružaju publici mogućnost intimnijeg kontakta sa omiljenim bendom u divnom i opuštajućem ambijentu, bez gužve. Svi oni koji od koncerta očekuju malo više komotnosti, vazduha i piće nadohvat ruke, konceptom „Rezidenture“ biće u svakom segmentu apsolutno zadovoljni.

Povezana vest:  Vasil Petrov i Blagoevgrad big band na Nišvilu

Ne propustite priliku da rezervišete svoje mesto na vreme!

Grupa irieFM nastupiće 5, 6. jun (7. jun- RASPRODATO!), Jazz kantina „Lisabon“, cena karte u pretprodaji 1200 din. (na dan koncerta 1500 din.). Broj karata je ograničen.

Prodajna mesta:
Tikets.rs: https://www.tickets.rs/program/iriefm-987
GIGSTIX: http://www.gigstix.com/sve-ulaznice/6-koncerti/2685-iriefm
DDtickets: https://www.ddtickets.rs/SR/Events/88/Rezidentura-Serija-koncerata/1594/1/
Blagajna Kombank dvorane