Nagrađivani britanski kantautor Tom Walker, koji stiže na glavnu binu EXIT festivala u subotu 6. jula zajedno sa novim albumom „What a Time to Be Alive“, objavio je spot za pesmu „Now You’re Gone“ u saradnji sa mladom švedskom zvezdom Zarom Larsson.

Tom Walker nastavlja da briljira u 2019. godini! Nakon osvojene BRIT nagrade za najboljeg novog izvođača i debitantskog albuma objavljenog u martu, na kojem je sarađivao sa zvezdama kao što su Adele, Arctic Monkeys i Years & Years, udružio se sa pop senzacijom Zarom Larsson u novom spotu za pesmu „Now You’re Gone“, koja je takođe našla mesto na Walkerovom debi albumu. Puna emocija, osvrće se na temu odlaska, što su Tom i Zara savršeno uspeli da prenesu svojim moćnim vokalima.

Autor jednog od najvećih hitova decenije “Leave a Light On”, koji je osvojio top liste i srca publike širom planete, jedan je od najiščekivanijih imena glavne bine ovogodišnjeg EXIT festivala. Strani mediji ga nazivaju najvećom britanskom novom zvezdom, što su potvrdile i nagrade koje je krenuo da osvaja. Publika EXIT festivala imaće priliku da u julu čuje i druge numere sa njegovog albuma „What a Time to Be Alive“, koji trenutno nosi titulu naprodavanijeg debitnog izdanja u Britaniji ove godine, kao i jednog od najprodavanijih albuma generalno u toj zemlji!

Povezana vest:  Preko 260.000 posetilaca na velikoj letnjoj EXIT avanturi!

Aktuelna cena jednodnevnih ulaznica najkasnije do 14. juna!

Nakon što je i pored dosad najvećeg kontigenta, popularna EXIT akcija „Kupi 4, zgrabi 5“ kompletno planula čak tri dana pre kraja roka, rekordna potražnja se nastavlja i za jednodnevnim ulaznicama! Ulaznice za četvrtak po prethodnoj ceni su sevnule i u prodaji se sada nalazi novi, ograničeni kontigent dostupan po 3.390 dinara za četvrtak, dok su cene za ostale dane Exita 2.690 dinara, a ove cene biće aktuelne najkasnije do 14. juna ili još ranije, do isteka zaliha. U prodaji su i ulaznice za sva četiri dana po redovnoj pretprodajnoj ceni od 6.990 dinara, a više  informacija o cenam i prodajnim mestima može se pronaći na exitfest.org. Na sajtu zvanične turističke agencije exittrip.org, dostupni su i turistički paketi koji pored ulaznica, sadrže i razne opcije za smeštaj i prevoz, a zbog rekordne popunjenosti hotela za vreme festivala, posetiocima se savetuje da rezervišu smeštaj u EXIT kampu na Štrandu, najlepšoj peščanoj plaži na Dunavu, otvorenom od 2. do 9. jula, koji nudi niz sadržaja za sve ljubitelje dobrog provoda.

Povezana vest:  Lista deset najprodavanijih singlova u SAD