bojan_marovic_i_milena_vucic_kznGibboni, Bojan Marović, Aleksandra Radović, Milena Vučić i Jovana Nikolić zvezde dočeka Nove godine u Budvi!

 

U beogradskom klubu Cinema, u prisustvu zvaničnika Turističke organizacije Budva i izvođača, održana je promocija programa dočeka Nove godine u Budvi na gradskom Trgu. Godinama novogodišnji provod u Budvi privlači pažnju posetilaca, a i ove godine organizatori najavljuju neviđeni spektakl, koji će trajati dve večeri. Zvezda dočeka sa kojim će svi ljubitelji dobrog provoda zakoračiti u Novu godinu je poznati hrvatski pevač Zlatan Stipišić Gibboni. Pre njega će nastupati grupa Bittersweet i najbolji muški vokal Crne Gore Bojan Marović. Posle izuzetnog koncerta u Subotici popularni Džiboni je pun pozitivne energije i obećava nezaboravno veče, dok je Bojan Marović rekao da ke srećan što će Novu godinu provesti radno na „domaćem terenu“.

Povezana vest:  NEGATIV, BRKOVI, NIKOLA VRANJKOVIĆ, ELEMENTAL, ZOSTER NA BELGRADE BEER FESTU 2019

-Čast mi je da pevam pre Gibbonija, jer mi je on bio uzor i odrastao sam uz njegove pesme.   dodao je đetić.

Ako se prisetimo kakve su zvezde nastupale u Budvi prethodnih godina, moram da priznam da je ovo veliko priznanje za mene da učestvujem u ovoj novogodišnjoj proslavi sa mojim dragim kolegama – izjavila je Milena Vučić

Povezana vest:  Behind The Music: Jennifer Lopez

Kao i uvek „repriza“ Nove godine će se takmičiti da prema zabavi nadmaši „najluđu noć“. Dnevni  program počinje koncertom Mediteranskog revijskog orkestra i Goddamna, a veče će ispuniti fantastični glasovi i koncerti tri muzičke dive: Aleksandre Radović, Milene Vučić i Jovane Nikolić.

Kompletan program na budvanskom trgu je besplatan. Vidimo se u Budvi!

PHOTO: ataimages.rs

 

Povezana vest:  Katy Perry: Podrška Justinu Bieberu na “Believe” turneji!