g_n_rGunsi u zagrebačkoj Areni 24. septembra

 

Jedan od najvećih rok bendova svih vremena, kalifornijski sastav Guns n’ Roses stiže u Zagreb 24. septembra.

Kao što smo već i pisali da je prvobitno koncert ovog sastava bio zakazan za jun mesec (22. jun Beogradska arena) u Beogradu i u Zagrebu odložen je za septembar. Bilo je špekulacija da se odlaže za septembar i da će rokeri doći prvo u srpsku prestonicu. Za sada je sigurno – Gans en rouzis dolaze u zagreb 24. septembra.

Povezana vest:  Dirljiv oproštaj prijatelja od Vlade Divljana

Upravo će u zagrebačkoj Areni početi evropska turneja benda, a karte će koštati od 299 do 499 kuna što je od oko 40 do 80 evra).

Legendarni band koji je svoju najveću slavu doživeo krajem 80 – ih i početkom 90 – ih, na turneju kreće nakon izdavanja dugo očekivanog albuma Chinese Democracy.

Povezana vest:  Pogledajte novi spot Taylor i Eda Sheerana - 'EVERYTHING HAS CHANGED'

Tako su brojni fanovi iz Hrvatske, ali i Bosne i Hercegovine, Srbije i Slovenije dobili priliku da poslušaju neke od najvećih hitova poput pesama Sweet Child of Mine, Paradise City, Welcome to the Jungle ili Novembar Rain. Slavni rokeri prodali su više od 100 miliona albuma, a iz originalnog sastava danas nastupa još samo Axl Rose.

Povezana vest:  Frontmen The Prodigy Keith Flint gost na novom singlu War koji je producirao Caspa

Ostaje pitanje da li će Gansi turneju stvarno započeti u Hrvatskoj ili će, kao što je i najavljivano startovati iz beograda 22. Septembra.