vladimir_stojkovic_rep_fudO očekivanjima na SP govorili su golmani Stojković, Isailović i Đuričić

 

Vladimir Stojković:

-Šta da kažem sada kad se ispunjava ono o čemu sam maštao kao klinac, zapravo čitavog života. To je Mondijal. Svakom igraču znači jako mnogo. Vidi se to po želji koja se pokazuje na treninzima. Verujem da ćemo biti uspešni u Južnoj Africi. Mislim da je utakmica protiv Gane jako važna, zapravo najvažnija, jer ima višestruki značaj: eventualnom pobedom osvojili bismo tri pobeda, stekli preko potrebno samopouzdanje, jednog rivala udaljili od osmine finala, a istovremeno ga naterali da maksimalno odigra druge dve utakmice i protiv konkurenata nam učinio uslugu.

Povezana vest:  SP JUŽNA AFRIKA, Holandija prekoretom u polufinale

Bojan Isailović:

Presrećan sam zbog učešća na svetskom prvenstvu. Prošao mi je kroz glavu film o tome koje sve golmanske i igračke veličine nisu imale priliku da uživaju u ovakvoj privilegiji. Nisam mnogo menjao stav tokom ovih priprema dok smo se borili za mesto na konačnom spisku selektora Antića. Prosto, od prvog poziva i dolaska na pripreme nacionalnog tima imao sam isti pristup, da uvek dam sve od sebe i mirno sačekam rasplet situacije. Tako je bilo i ovog puta – rekao je golman poljskog Zaglebja.

Povezana vest:  Elber: Gece nije srećan u Bajernu

Anđelko Đuričić:

Ne verujem još… Malo je reći da sam presrećan. Ovo je jedan od najlepših dan au mom životu. Sigurno da još nisam svestan važnosti svega ovog. U mojoj karijeri, to je izgleda, neko nepisano pravilo, sve ide težim putem. Raduje me da, ipak, uvek stignem do cilja. Nadam se uspehu reprezentacije u Južnoj Africi – komentar je golmana portugalske Leirije.

Povezana vest:  Milinković: Mirno čekamo večiti derbi