Erosovi fanovi u Srbiji nadaju se da će doći do svoje ulaznice za njegov koncert, jer je interesovanje neverovatno!  Ulaznica za sedenje u Štark Areni gotovo da više nema, a prodaja ulaznica ide jako brzo, te i ulaznica za parter ima sve manje. Ako verujete u ljubavnu bajku Erosa Ramazzottija i želite prisustvujete jednom od najboljih koncerata koji se mogu doživeti, požurite po svoje mesto za ovaj spektakl!

Ulaznice po cenama već od 3600 RSD mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Ticket Visiona kao i online na www.tickets.rs.

Prethodnog vikenda Eros Ramazzotti održao je tri predivna, rasprodata koncerta u romantičnom antičkom grčkom pozorištu u Taormini. Ovaj vikend bio je važan za Erosa Ramazzottija, ali i za njegove fanove širom sveta, naročito one fanove koji veruju u ljubav i ljubavnu bajku koju su u protekloj deceniji ispisivali on i njegova supruga Marika.

Povezana vest:  LEGENDA RONI SAJZ STIŽE U BEOGRAD 21. NOVEMBRA

A da li je magija Taormine, predivnog mesta na Siciliji u kojem su održana tri koncerta Vita Ce Ne turneje prethodnih dana, uticala na njihovu ljubavnu bajku? Na veliko iznenađenje italijanske javnosti, Marika ne samo da se pojavila u Taormini već je i svoje prisustvo na koncertu svog bivšeg supruga objavila i na društvenim mrežama. Story sa Erosovog koncerta koji je postovala ova mlada lepotica bio je dovoljan razlog da se fanovi zapitaju: Ima li tu još ljubavi i da li su Eros i Marika, možda, ponovo zajedno?  Iako su prethodno njih dvoje i zvanično objavili da je njihovom braku došao kraj, njihov odnos i podrška koju očigledno imaju jedno za drugo daju nadu da ova prelepa ljubavna priča i dalje traje. Magična atmosfera Taormine svakako je dala materijala fanovima da sanjaju i veruju…

Povezana vest:  Džefri Goho plasirao vest o smrti Bon Džovija iznerviran što se piše o biznisu, a ne o njegovoj muzičkoj karijeri

Kako je izgledao deo ovog koncerta pogledajte ovde: https://www.youtube.com/watch?v=VQvBfwHliQQ

Da li će se ljubavna bajka Erosa i Marike nastaviti, odnosno da li će Erosu njegova nauspešnija turneja vratiti i suprugu, to nam ostaje da vidimo. Turneja Vita Ce Ne već sada beleži rekordnu posećenost i neverovatno ineteresovanje publike. Nisu samo u Taormini rasprodati njegovi nastupi, uprkos visokoj ceni ulaznice, sve je više koncerata na ovoj turneji na kojoj se tražila i tražiće se karta više! Slična je situacija i u Beogradu, odakle će, nakon kratke pauze, 24.septembra krenuti i četvrti deo „Vita Ce Ne“ turneje.

Povezana vest:  Like a Rolling Stone najbolja Dilanova pesma po časopisu

Po svemu sudeći, Eros i dalje veruje u ljubav, a njegova publika i dalje doživljava magiju koju Eros prenosi na svim svojim nastupima. Vidimo se 24. septembra u Štark Areni, na spektaklu koji će se pamtiti!

Organizator koncerta: Charm Music Serbia