aleksandar_milicevicBliži se velika BP žurka u Beogradskoj areni

 

Kao što već znate 17. decembra u Beogradskoj areni na BP Party-u nastupaju Kool& the Ganga i Davida Moralesa. Pored njih nastupiće i dve domaće zvezde, DJ Dejan Milićević i Aleksandar Milićević.

Čast da otvori veliku žurku dobiće Aleksandar Milićević nakon kojeg nastupaju čuveni Kool& the Gang.

Aleksandar Milićević jedan od pionira sada već poznate beogradske scene počeo je sa nastupima ranih devedesetih godina pred poznatom profilisanom beogradskom publikom. Posle 2000. je posvećeni učitelj mlađima, a više od 10 godina svira bubanj, perkusije, bas, ploče, radi na raznim softverima… 2009. je markirao kao drugu rundu u svojoj karijeri… Početkom 2010. započinje projekat „The School Of Cool“ pod kojim se organizuju „DeepEnd Sessions“ događaji. Muzika koju sada

Povezana vest:  Pesma "Gasio sam mrak" benda Dža ili Bu proglašena za hit godine

pušta je melodični, sofisticirani deep house sa elementima tech-house-a.

Long legs competition počinje oko ponoći, a muzicku podršku dugonogim lepoticama pružaće DJ Dejan Milićević.

dejan_milicevicKao mladog klabera oduvek ga je zanimalo kako izgleda biti sa druge strane DJ pulta. Kada ga sa 16 godina na scenu uvodi već iskusni DJ Boža Podunavac, techno muzika postaje njegova velika ljubav.

Teenage Techno Punks projekat je koji je nastao 1996. godine, kada upoznaje DJ Marka Nastića. Ovaj vrhunski back2back performans kombinacija je tvrdog techno zvuka, house bas linija i Chicago i Detroit baziranog vibe-a.

Povezana vest:  Znamo datume održavanja jubilarnog desetog INmusic festivala!

TTP je proglašen  najboljim tehno duom u zemlji ’98 godine. Tada kreće prava TTPmanija – krajem ‘90 nastupaju u svim zemljama ex Jugoslavije. Zajedno sa Nastićem u beogradski klub Industrija dovodi najpoznatija imena svetske DJ scene. Nastić, Milićević i Marko Milosavljević su “krivci“ za jednu od najslušanijih radio emisija – Music for the Body and Soul.

Teshka Mashinerija je još jedan njihov zajednički projekat koji ne možete propustiti. Danas nastupa širom Evrope zahvaljujući članstvu u udruženju Kne’Deep. Sada zajedno sa Burnom promoviše elektronsku muziku širom Srbije i regiona kao član Burn DJ Team-a.

Povezana vest:  Da li ste spremni? Heidi i Kim Ann Foxman sutra uveče u Depou!

David Morales zatvara BP Party i očekuje se da njegov nastup traje do 05 ujutro.

 

Long_legs_Marko_Misic_Marcell0Prvi izbor za takmičenje Long legs competitiona je održan 7. decembra u beogradskom klubu Teatro bar. Preko 40 dugonogih devojaka je prošlo pored žirija kojim je presedavala Tamara Bakić. Koje su devojke prošle selekciju, saznažemo 17. decembra u Areni. Ovakvih takmičnja biće odrzano još nekoliko, a devojke koje žele da se prijave mogu to uraditi preko sajta www.longlegsstudio.com