branko_radujkoRadujko : Nisam kandidat za predsednika TSS

 

Generalni direktor Telekoma Srbijem Branko Radujko danas je demantovao pisanje beogradskih medija da je kandidat za funkciju predsednika Teniskog saveza Srbije.

U pisanoj izjavi Radujko naglašava da niti je kandidat niti ima u planu bilo kakav aktivni aranžman u sportskim klubovima ili savezima.

-Nisam kandidat za predsednika Teniskog saveza Srbije, niti imam u planu bilo kakav aktivan angažman u sportskim klubovima ili savezima. Kompanija Telekom Srbija podržava naš trenutno najuspešniji sport i u budućnosti, bez obzira na dešavanja oko teniskog saveza, jer su uspesi Novaka, Viktora, Janka, Zikija, Ane, Jelene i svih onih koji dolaze iznad ovakvih dogđaja.

Povezana vest:  DAVIS CUP FINALE 2010, Gradonačelnik Beograda čestitao teniskoj reprezentaciji

Neki beogradski listovi objavili su danas informacije o tome da je Radujko glavni kandidat za novog predsednika Teniskog saveza Srbije i da su ga u tome, navodno, podržali svi reprezentativci koji su osvojili Dejvis kup.

Informacija o Radujku kao kandidatu za novog predsednika dovedena je u vezi sa skorim okončanjem mandata sadašnjeg predsednika TSS Slobodana Živojinovića i kritike koje je na njegov račun uputio otac Novaka Đokovića, Srđan.

Povezana vest:  Troicki bolji od Kližana, sledi duel sa Fererom

Živojinović je, prema štampi, ponovo spreman da se kandiduje na funkciju predsednika Teniskog saveza, a njegov glavni kritičar, otac Novaka Đokovića, izjavio je da nema nameru da se kandiduje ali da su promene u Savezu neophodne.

PHOTO: ataimages.rs