ŽELJKO JOKSIMOVIĆ IMA KONCERT U NJUJORKU U DVORANI U KOJOJ SU NASTUPALI AEROSMITS, RIJANA, ŠON MENDEZ…

KULTNA koncertna dvorana u Njujorku, Melrose Ballroom, u kojoj su nastupale svetske zvezde kao što su Stiven Tajler iz Aerosmits, Rijana, Šon Mendez i drugi, otvoriće svoja vrata svim ljubiteljima muzike Željka Joksimovića 31. avgusta.

Dvorana u srcu Long Ajlenda, samo nekoliko minuta udaljena o Menhetna, jedna je od najekskluzivnijih prostora za muzičke događaje u Njujorku. A za nastup Joksimovića će biti priređen pravi audio-vizuelni spektakl – desetine video zidova, 20 ogromnih plazma ekrana, stereo sistem najnovije generacije, moderna bina, sve za potpuni ugođaj publike.

Povezana vest:  Otkrivena sva muzička imena Šabačkog letnjeg festivala 2017

– Radujem se dolasku u Ameriku posle gotovo 10 godina. Moj tim i ja smo jutros krenuli avionom preko okeana. Prvi koncert imamo u Torontu, u dvorani „Exhibition Place“, 30. avgusta, dan kasnije na red dolazi Njujork, a turneju završavamo 1. septembra u Čikagu, u „Hanging Gardens“ dvorani. Jedva čekam koncerte i susrete sa mojom publikom iz Kanade i SAD. Uveren sam da će svaki od nastupa biti za pamćenje – rekao je Joksimović, uoči polaska sa aerodroma u Beogradu.

Povezana vest:  POZNATI FINALISTI BARF9 – vidimo se 15.decembra u Domu omladine Beograda!

Vreme u Americi Željko će da provodi radno, što na koncertima, isto tako i na probama, kako bi koncerti protekli prema očekivanjima i najvišim standardima. Međutim, ukoliko bude imao neki slobodan period, Joksimović bi mogao i da ode na US open, da uživo pogleda i podrži Novaka Đokovića, ili nekog drugog srpskog tenisera na najvećoj sceni.

Povezana vest:  MTV Behind the Music –Pink

PHOTO: Antonio Ahel/ATA Images