Regionalna muzička zvezda Kaliopi sinoć je podigla publiku na noge u prepunoj Kombank dvorani. Uz Kaliopine reči „večeras moja duša peva za vas“ publika je doživela više od dva sata nezaboravnih eksplozivnih emocija. Kaliopi je sinoć održala spektakularan koncert, a

to dokazuje i veliki broj fanova koji su nakon koncerta stajali u redu za čestitanje i slikanje.

Osluškivali smo njihove komentare: „Ima li dalje?“, „Kakav emocionalni doživljaj!“ „Bože, koja kraljica!“ , „Savršen zvuk I stage!“,“Bend koji diše sa njom!“ i još mnogu drugi…. I baš tako, ovakvo veče se ne doživljava često, zato hvala Kaliopi na koferu punom emocija i ljubavi.

Povezana vest:  AC/DC slave 40. rođendan, ove godine planiraju turneju

Hitovi poput „Melem“, „Vrisnem“, „Probudi me“, „Znam da te volim“, „Presuda“ nizali su se jedan za drugim, a onda je usledilo i nekoliko iznenadjenja. Kaliopi je zajedno sa publikom otpevala i stihove pesme „April u Beogradu“, kao i legendarnu pesmu Leonarda Koena „Hallelujah“. Nezaobilazan deo koncerta je bio i makedonski hit „Makedonsko devojče“, u njenoj verziji, koji je publika ispratila gromoglasnim pevanjem.

Povezana vest:  Stigao novi spot Zabranjebog pušenja – Kladimo se

Jedan od najemotivnijih dela koncerta je svakako bio deo kada je Kaliopi ušetala u publiku i u zagrljaju sa velikim brojem fanova otpevala pesmu „Rodjendan“. Bilo je čarobno videti punu salu koja čeka na zagrljaj Kaliopi i zajedno peva stihove „Ti si moja sreća, moje sve“. Nakon pesme Kaliopi se veoma ushićena i nadasve emotivna zahvalila publici i poručila „mnogo ste jaka doza, ovo treba čovek da preživi“. Tako je i bilo do samog kraja koncerta kada su usledili i evergrini „Kofer ljubavi“, „Crnoi belo“ i „Bato“.

Povezana vest:  Zašto se Dejvid prezivao Bouvi?

Kako kaže Kaliopi nije važno na kom jeziku pevamo, važno je da se volimo. Tako je i bilo sinoć. Veliki broj poznatih ličnosti ( Željko Samardžić, Milan Kalinić, Jelena Tinska, Peca Popović, Stevan Andjelković….) su sinoć aplaudirali i tražili bis zajedno sa publikom. Ovaj koncert nikoga nije ostavio ravnodušnim, a na nama je samo da se zahvalimo Kaliopi na divnoj večeri.

PHOTO: @trcanjezakulturom