Početak godine obeležavaju i izvođači iz regiona, pa se u novom singlu pod nazivom „Zima“ sastaju Marin Jurić – Čivro I Nina Kraljić.

Finalista i pobednica prve sezone emisije „The Voice“ predstavili su pop-rock numeru sa kojom će učestvovati na ovogodišnjem Zagrebačkom festivalu.

POGLEDAJTE SPOT OVDE

„U početku smo zaključili da je možda najbolje da se priča ove pesme iznese u dva lica, odnosno kroz dva glasa. Tako je i došla ideja da nazovem Ninu Kraljić, kojoj se pesma odmah svidela i vrlo brzo našli smo se u studiju! Čim smo snimili sve vokale, znali smo da imamo izvrsnu priču i odličan duet“, objašnjava Čivro.

Povezana vest:  Rezultati JA SAM EXIT konkursa

Nakon popularne emisije u kojoj su zajedno učestvovali, oba izvođača nastavila su uspešno da grade samostalne karijere. Ipak, došla je i prilika da se oprobaju u ovakvoj zajedničkoj saradnji.

„Uvek sam imala osećaj da ću uraditi duet sa barem jednim od The Voice kandidata i drago mi je da je to Marin. Od početka smo imali istog izdavača, delimo ljubav prema alternativi i drugačijem. Bilo je logično da nešto zajedno otpevamo, a moram reći i da je pevanje s muškim vokalom izazov koji me najviše raduje“, poručuje Nina Kraljić.

Povezana vest:  Novi singl Darkvuda do leta, album na jesen

Izdanje „Zima“ je u Srbiji dostupno preko streaming servisa:

http://civro.lnk.to/Zima

PHOTO: universalmusic.rs /Sonicyut