anahi_decembar_2010 (2)Fanovi pevali u glas sa Anai koja je pre nastupa u backstageu jela tortu!

 

 

Meksička zvezda Anai održala je sinoć svoj drugi solistički koncert u Beogradu. Pred oko 2.000 najvernijih fanova nešto posle prvo je izašao pevač Penja (Penya) koji je sa Anai snimio duetsku pesmu „Te puedo escuchar“, a zatim je na snecu izašla predgrupa „Matute“.

Kada je Anai konačno izašla na scenu fanovi su u glas zapevali sa jednom od najpopularnijih meksičkih pevačica.

Povezana vest:  J. Lo će za milion dolara pevati na svadbi u Ukrajini

Pored svima dobro poznatih hitova sa njenog prvog albuma „Mi Delirio“, Anai je otpevala i četiri nove pesme koje su se našle na specijalnom izdanju „Mi Delirio Delux Edition“

Šarmanta meksička zvezda je sjajnu plesnu grupu koja je prati na turnji igrala i pevala bez prestanka sa mnogo energije, a publika u kojoj je bilo i dosta dečaka, što nas ne čudi jer znamo da Anai u Srbiji  ima mnogo fanova među dečacima, je otpevala sve pesme u glas i naravno posle svake numere je sledio jak aplauz.

Povezana vest:  Letnje note Deliblatske peščare

Anai je ovo već četvrti put da nastupa u Beogradu, dva puta je bila sa grupom Rebelde, a svoj prvi solistički koncert održala je u martu u Domu sindikata.

Anai je kada su je pitali zašto voli da nastupa u Beogradurekla da joj se ljudi mnogo sviđaju jer su neverovatno ljubazni.

I na kraju da vam kažemo da je naš fotograf ima ekskluzivno pravo da zaviri u backstage pre početka koncerta, a šta se tamo dešavalo možete da pogledate u foto-galeriji!

Povezana vest:  LTJ Bukem i MC Conrad u aprilu u Novom Sadu

PHOTO: ataimages.rs

anahi_decembar_2010 (1)