Koliko često su vam potrebni oni artisti koji će vam prijati bez obzira na to u kom ste raspoloženju i šta radite, bilo da vam je potrebna motivacija ili potpuni mir? I kada su oni u pitanju, nesumnjivo nam je važan kvalitet njihovog stvaralaštva i baš kao takva pojavljuje se Lxandra, koja se ove nedelje pridružuje SVEŽE plejlisti.

SLUŠAJ DIGSTER SVEŽE

Osim što njena muzika spada u onu koja će nas gotovo instant smiriti i inspirisati na neki način, Lxandra se ne ustručava da se okrene i značajnim temama, kao što je slučaj sa poslednjim singlom „Who“.

Povezana vest:  Džastin Biber: Opet ću zavladati top listama

„Obično prikazujem snažnu stranu sebe, a u ovoj pesmi htela sam da slavim i ranjivost i snagu koju u njoj možemo da pronađemo“, otkriva Lxandra.

 Ova talentovana devojka odrasla je na malom ostrvu Suomenlinna u Finskoj, pohađajući muzičku školu u Helsinkiju, pre nego što se seli u Berlin, gde pronalazi svoj beg od realnosti i započinje karijeru

Upravo takav put vidljiv je i u njenoj muzici i vizuelnom identitetu. Tako je, na primer, video za „Who“ nastao upravo na završetku snimanja promotivnih fotografija, dovoljno sanjivih da zajedno savršeno oblikuju ovo izdanje.

Povezana vest:  Zagrebački Screamadelic Garage Rock na Akademiji!

Svake nedelje uživaj u novim izdanjima na Digster SVEŽE plejlisti. Donosimo ti goruće teme, nove aktuelne artiste, dobar zvuk i izvanredna debi izdanja.

„Who“ još jednom pruža uvid u njen sirov i beskompromisni vokal, a sa njim i iskrenost sa kojom su njene numere napisane. Predstojeći album upravo zato preti da premaši uspeh prethodno objavljenog EP izdanja „Another Lesson Learned“.

Povezana vest:  BEOGRADSKI JAZZ FESTIVAL ODJEKNUO I U SVETU!

 Slušaj „Who“ na striming servisima i dodaj na svoje plejliste

Sa željom da slušaocima otkriju nov zvuk i uzbudljive artiste, Universal Music Serbia i Digster stižu sa novom rubrikom na svom Instagramu – SVEŽE. Upravo takav zvuk naći će se na istoimenoj plejlisti, koja će nedeljno biti ažurirana trakom novog izvođača koji će biti predstavljen i na @universalmusicserbia na Instagramu!

PHOTO: Ayaka Furukawa