Na ultimativnom albumu „Sve laži sveta“, prvom snimljenom posle pauze od dvanaest godina, Divljan se 2000. godine vratio pesmama koje su nastajale u različitim periodima njegovog stvaralaštva dok su pojedine napisane još u periodu rada grupe Idoli.

Omiljeni kompozitor, kantautor, muzičar, romantik – Vlada Divljan je u to vreme okupio fantastičnu ekipu muzičara, kolega i prijatelja sa kojima je snimio studijski album „Sve laži sveta„. Pod nazivom Old Stars Band našli su se: Aleksandar Šandorov, Boris Bunjac, Srđan Gojković Gile, Marko Milivojević i, naravno višedecenijski prijatelj i saborac Zdenko Kolar.

Povezana vest:  Muzički rok festival na Goču

„Album „Sve laži sveta“ skriva nekolicinu kompozicija koje se mogu smatrati samim vrhom Vladinih iskaza na temu ljubavi. A znamo da je u tome bio nenadmašan,“ kazao je Dragan Ambrozić evocirajući uspomene na muziku Vlade Divljana.

Pesme za album „Sve laži sveta“ snimljene su krajem 1998. godine u novosadskom Studiju M, osim pesme „Rodina“ koja datira iz vremena Vladinog boravka u Australiji.

Povezana vest:  Prvi koncert rasprodat! Frajle zakazale još jednu Kombank dvoranu

Njegovo živopisno stvaralaštvo i uzbudljiva karijera su iznenada prekinuti… Vlada Divljan je preminuo 2015.godine.

Nakon dvadeset godina od objavljivanja inicijalne verzije na CD-u, Mascom predstavlja album  „Sve laži sveta“ ovoga puta na vinilu, čime je ostvarena želja mnogih fanova da „laži sveta“  budu objavljene na LP-ju.

Ovo izdanje je dostupno u pretprodaji na www.mascom.rs po specijalnoj ceni.

Povezana vest:  Frontmen Psihomoda izlaže slike u Beogradu!