Nakon što je otvoreno istraživao pojam mentalnog zdravlja i svoju situaciju sa tim u vezi na EP-u „Vulnerabilia“ početkom ove godine, u post-karantinskom periodu Chaz Cardigan vraća se sa bombastičnim singlom „Everything’s Wrong“.


SLUŠAJ DIGSTER SVEŽE

„Everything’s Wrong govori o nedopuštanju da te raskid ostavi slomljenim. Postoji neko oslobađanje u lošem raspoloženju, naprosto znaš da odatle može da ide samo na bolje“, objašnjava Chaz.

Povezana vest:  SASHKA JANX (YANX) predstavlja emotivnu pesmu i poručuje „Dalje moraš sam"

Značajne teme o kojima govori praćene su zaraznim ritmom, moćnim gitarskim rifom i njegovom prepoznatljivom izvedbom.

Svake nedelje uživaj u novim izdanjima na Digster SVEŽE plejlisti. Donosimo ti goruće teme, nove aktuelne artiste, dobar zvuk i izvanredna debi izdanja.

Chaz Cardigan školovani je pijanista, ali je samostalno naučio da svira gitaru, bas i bubnjeve, a inspiraciju od malena crpi od imena kao što su Prince i Stivie Wonder, pa već sa deset godina počinje da pravi muziku.

Povezana vest:  Korejska pop zvezda Psy postao senzacija u SAD-u

Slušaj „Everything’s Wrong“ na striming servisima i dodaj na svoje plejliste

Sa željom da slušaocima otkriju nov zvuk i uzbudljive artiste, Universal Music Serbia i Digster stižu sa novom rubrikom na svom Instagramu – SVEŽE. Upravo takav zvuk naći će se na istoimenoj plejlisti, koja će nedeljno biti ažurirana trakom novog izvođača koji će biti predstavljen i na @universalmusicserbia na Instagramu! 

Povezana vest:  Novi album Emeli Sande početkom 2015.

PHOTO: Matthew Blum