Kombinovanje žanrova definitivno nam u današnje vreme nije strano, međutim, i tu je lako napraviti distinkciju kada je reč o kreativnosti i inovativnosti artista. Tome u prilog govori današnje SVEŽE izdanje, singl „Bad Dream“ iza koga stoji Jutes.

SLUŠAJ DIGSTER SVEŽE

Pravo iz Los Anđelesa, Jutes stiže sa moćnom trakom, u čijem stvaranju mu je pomogao dugogodišnji partner Tarro. Duo koji čine pevač i producent zajednički je zaslužan i za neke od Jutes-ovih najstrimovanijih numera, kao što su „Too Easy“ i „Devil“.

Povezana vest:  Belgrade Beer Fest, Music Week, Classico festival, Music Award Ceremony i Nova godina proglašeni za manifestacije od posebnog značaja za Grad Beograd

Poreklom iz malog grada u Kanadi, mladi Jutes odrastao je uz muziku i inspiraciju kakvu su mu pružili Red Hot Chilli Peppers, OutKast i Ludacris, pa ne čudi da je upravo on taj koji donosi neverovatnu fuziju hip hopa, popa i alternativnog roka. 

Svake nedelje uživaj u novim izdanjima na Digster SVEŽE plejlisti. Donosimo ti goruće teme, nove aktuelne artiste, dobar zvuk i izvanredna debi izdanja.

Povezana vest:  Novi album Bijonse u junu

„Bad Dream“ definitivno pomera dosadašnje granice koje je Jutes uokvirio pop-punk zvukom, donoseći novu trap-pop energiju i smeštajući ga u ulogu bespomoćnog romantika.

Slušaj „Bad Dream“ na striming servisima i dodaj na svoje plejliste

Sa željom da slušaocima otkriju nov zvuk i uzbudljive artiste, Universal Music Serbia i Digster stižu sa novom rubrikom na svom Instagramu – SVEŽE. Upravo takav zvuk naći će se na istoimenoj plejlisti, koja će nedeljno biti ažurirana trakom novog izvođača koji će biti predstavljen i na @universalmusicserbia na Instagramu!

Povezana vest:  Hol slavnih rokenrola: Mejer i Agilera među izvođačima

PHOTO: Benjamin Church