„Me and My Love on the Road to Honduras – The Minutes After Infinity for Piano Solo“ je solo album pijaniste i kompozitora Andy Pavlova. Inspirisan je dubinom i misterijom jednog perioda života gde je sve što je do tada poznavao isparilo, da bi se potom iz guste magle pojavila velika ljubav, dom i novo razumevanje sebe.

U okviru ovogodišnjeg Record Store Day-a, koji se održao u subotu 29. avgusta, Andy Pavlov donosi ovo jedinstveno izdanje i na vinilu!

Povezana vest:  Ana Stanić nastupa u pratnji Umetničkog ansambla Stanislav Binički

Album je dostupan u Metropolis Music Shopu OVDE

„Svih šest kompozicija ovog albuma se već uveliko slušaju ,,na repeat“ i nalaze na digitalnim plejlistama, zajedno sa autorima zvuka nove klavirske muzike, poput Chilly Gonzales, Ludovico Einaudi, Max Richter ili Michael Nyman. Album je sada dostupan i na vinilu. Autentični vizuelni materijal potpisuje umetnik Laslo Antal“, navodi Andy Pavlov.

Promocija albuma zakazana je za 10. septembar u novom beogradskom umetničkom prostoru Pavane Art Room (Trg Mome Kapora), gde će uz muziku biti predstavljeni spotovi i fotografije. Sve do 20. septembra posetioci će imati priliku da poslušaju i pogledaju album ,,Me and My Love on the Road to Honduras“ u galeriji Pavane.

Povezana vest:  Majlin tata obožava Liam Hemsvortha

Iza naizgled novog imena Andy Pavlov stoji priznati pijanista i kompozitor Andrija Pavlović, koji se svetskoj publici predstavio najpre kroz izuzetno uspešan projekat LP Duo. Sada, pred ljubitelje klasične muzike i klavirskog zvuka izlazi sa svojim debi albumom.

Album Tracklist:

The Boys from the East

Theres No Reason to Cry
Requiem for My Soul
Taking and Leaving Off
Your Heart is Melting
Me and My Love on the Road to Honduras

Povezana vest:  Večeras svi zajedno za Minju, humanitarni koncert Marije Šerifovć na YOUBOXU

Izdanje „ Me and My Love on the Road To Honduras“ je u Srbiji dostupno na servisima Deezer, Google Play i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama: https://andypavlov.lnk.to/Honduras