Najveću pažnju na sceni definitivno privlače najhrabrije ličnosti. Teško je odlučiti šta je upečatljivije kod današnjeg singla na SVEŽE plejlisti „All My Girls Like To Fight“. Da li je to njegova žanrovska fuzija, moćan video ili energija koju nosi Hope Tala?

SLUŠAJ DIGSTER SVEŽE

Muzičarka iz Londona donosi jednu pravu odu snažnim devojkama, što prikazuje najpre u tekstu svoje nove pesme, a zatim i u pratećem spotu. Njene muze su žene koje se bez straha nose sa osećanjima i ne plaši ih čak ni pravi „fight“ kada treba da odbrane svoje emocije.

Povezana vest:  Tribina povodom 50 godina od albuma "SGT PEPPER’S LONELY HEARTS CLUB BAND"

„Koja je poenta življenja ako nećemo da uradimo nešto ludo i napravimo promenu? U poslednje dve godine, ja sam shvatila da je muzika najbolji način za mene da to uradim“, objašnjava svoj stav Hope Tala.

 Svake nedelje uživaj u novim izdanjima na Digster SVEŽE plejlisti. Donosimo ti goruće teme, nove aktuelne artiste, dobar zvuk i izvanredna debi izdanja.

Povezana vest:  Sonus festival objavio raspored po danima

„All My Girls Like To Fight“ još je interesantnija ako u obzir uzmemo spoj žanrova koji se javljaju u ovom incijalno R&B singlu. Hope Tala žanru u kome se inače kreće dodaje latino prizvuk, a sve začinjava deonicom u kojoj repuje i prikazuje svoj sjajan flow.

Slušaj „All My Girls Like To Fight“ na striming servisima i dodaj na svoje plejliste

Povezana vest:  EUROSONG 2015, Mejkmejks: Možda neki poemašaju Australiju i Austriju

Sa željom da slušaocima otkriju nov zvuk i uzbudljive artiste, Universal Music Serbia i Digster stižu sa novom rubrikom na svom Instagramu – SVEŽE. Upravo takav zvuk naći će se na istoimenoj plejlisti, koja će nedeljno biti ažurirana trakom novog izvođača koji će biti predstavljen i na @universalmusicserbia na Instagramu!

PHOTO: Rosie Matheson