Knjiga „Medvedi na putu“ za kratko vreme postala je najčitanija knjiga o biznisu, preduzetništvu i poslovnom i ličnom razvoju. Autor knjige, osnivač kompanije „KupujemProdajem“ Bojan Leković, napisao je ličnu priču o uspešnoj korporativnoj i preduzetničkoj karijeri, kao i o poslovnoj borbi i problemima (medvedima) koji su se na tom putu našli.

Budući da nisu pisani kao praktični savetnik za uspešno poslovanje već kao intimna, iskrena priča puna neposrednih iskustava i životnih uvida, „Medvedi na putu“ su zaokupili pažnju čitalaca, pa ne čudi što se knjiga mesecima nalazi u vrhu Lagunine top-liste publicistike.

Povezana vest:  Dizajn, omladinski teatar, prvi srpski džez festival, akcija uređenja Bećarca – šarenolika četvrta nedelja „Kaleidoskopa kulture“

Probudila je interesovanje kod najrazličitijih čitalaca – od studenata, preko zaposlenih koji teže karijernom razvoju, do iskusnih menadžera, direktora i vlasnika kompanija, a svakako i kod svih onih u kojima se budi preduzetnički duh.

Svako iz svog ugla preneo nam je utiske o knjizi:

„Voleo bih da sam je imao pre četiri godine kada sam došao na sadašnju poziciju. Mogu da potpišem svaku rečenicu iz knjige, a naročito one koje se odnose na kompanijsku kulturu i izbor ljudi.“ Dušan J.

Povezana vest:  Zadivljujući novi roman autorke „Spaljenih senki" Kamile Šamsi od srede u prodaji

„Upravo sam završio knjigu ’Medvedi na putu’ i u nekim delovima sam se pronašao, a iz drugih sam dobio inspiraciju. Hvala na deljenju ovakve intimne i zanimljive priče koje su kod nas prilično retke. Uživao sam!“ Zoran P.

„Ova knjiga obavezno je štivo za sve one koji se bave ili planiraju da se bave poduzetništvom. Ali i za sve ostale jer, nažalost, malo ljudi uistinu razumije poduzetnički mindset…“ Nermin K.

Povezana vest:  „Doba dinosaura“ za najmlađe Vulkančićeve čitaoce u prodaji

„Ja sam trenutno na pola knjige, ali toliko sam oduševljena da sam rekla kolegama i direktoru da hoću svima da je kupim da pročitaju… Sve situacije koje pominjete se nama dešavaju.“ Teodora I.

I mediji su se zainteresovali za ovu knjigu. Zoran Stanojević, cenjeni voditelj i novinar, razgovarao je sa Bojanom Lekovićem, a njihov razgovor možete pogledati na sledećem linku:

Knjigu „Medvedi na putu“ možete pronaći u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari www.delfi.rs i na sajtu www.laguna.rs.