U celom svetu 19. novembra se obeležava Svetski dan muškaraca, a Vulkan izdavaštvo tim povodom organizuje fantastičnu akciju!

Samo u četvrtak, 19. novembra, ne propustite neverovatan popust od čak 35% na odabrane naslove namenjene jačem polu! Putem sajta www.vulkani.rs bićete u prilici da po ceni sniženoj za 35% u odnosu na redovnu kupite knjige koje su oduševile mušku čitalačku publiku!

Dragi muškarci, iskoristite svoj dan i obogatite ga najboljim i najkvalitetnijim knjigama, a mi vam dajemo predlog.

Autor bestselera Autostoperski vodič kroz galaksiju, Daglas Adams, napisao je knjigu koja je oduševila čitaoce širom sveta, Dirk Džentli omnibus. Dirk Džentli je detektiv – pa, recimo, neka vrsta detektiva. Postoji duga tradicija velikih i slavnih detektiva, ali Dirk Džentli njoj ne pripada. On sam sebe naziva holističkim detektivom, a povrh svega, veruje u fundamentalnu prepletenost svega postojećeg. Šerlok Holms je jednom zgodno primetio da kada sve odbacimo kao nemoguće, ono što nam ostane, ma koliko bilo neverovatno, mora biti istina. Dirk Džentli, međutim, ne voli da eliminiše nemoguće. U Holističkoj detektivskoj agenciji Dirka Džentlija, jednostavna potraga za nestalom mačkom dovešće do otkrića dva duha, ptice dodo, električnog monaha koji veruje da je svet ružičast, ali i užasne tajne koja preti da dovede do preranog kraja čovečanstva.

Povezana vest:  "Headhunters" Ivane Mihić od petka, 6. marta u prodaji

Seren Svejstrup, majstor trilera, svojom jedinstvenom veštinom pisanja hipnotisao je čitaoce širom sveta jednom od najčitanijih knjiga 2019. godine u svetu i kod nas – Čovek od kestena. Roman je proglašen za jednu od najboljih i najjezivijih knjiga ovog žanra, preveden je na više od petnaest jezika, prodat u višemilionskom tiražu, a u Srbiji, u izdanju Vulkan izdavaštva, bio je najčitanija knjiga u 2019. godini. Sve je počelo jednog jutra u mirnom predgrađu Kopenhagena kada je policija pronašla telo ubijene žene. Stanovnici su sada u strahu od nemilosrdnog ubice čiji je potpis lutka napravljena od šibica i dva kestena, koju ostavlja na svakom mestu zločina. Dok proučavaju tragove, forenzičari će doći do šokantnog otkrića: otisak prsta na lutki pripada devojčici koja je nestala godinu dana ranije i koju su smatrali mrtvom.

Povezana vest:  Mirjani Karanović nagrada "Žanka Stokić"

Za knjigu Džentlmen Foresta Lea, Vašington post je napisao: „Urnebesno duhovita i originalna knjiga koja garantuje sjajnu zabavu.“ Kada Lajonel Sevidž, slavni pesnik viktorijanskog Londona, usled rasipništva ostane bez prebijene pare, odlučuje da se oženi prelepom i bogatom Vivijen Lankaster zbog njenog novca. Međutim, zato što je u brak ušao iz koristi, a ne iz ljubavi, Sevidž više ne može da piše. Jer pesnici treba da sanjare i plešu na mesečini i beznadežno vole! U trenutku rastrojstva, slučajno sreće đavola – ljubaznog džentlmena koji se pojavljuje na jednoj od zabava koje Sevidž prezire. Krajnje neobična situacija prerasta u iznenađujuće prijatan razgovor o poeziji, prijateljstvu i braku. Ali kada je zabava gotova, Vivijen nestaje, a pesnik sa užasom otkriva da je sasvim slučajno prodao suprugu mračnom gospodaru. Najednom ponovo zaljubljen u Vivijen, kreće u spasilačku misiju kako bi je vratio iz pakla, zajedno sa družinom neobičnih pomagača.

Povezana vest:  Praznična čarolija na velikom platnu - ,,Pepeljuga" uživo iz Njujorka u Cineplexx UŠĆE Shopping Center bioskopu

Idealna knjiga za fanove epske fantastike – Obećanje krvi! Prva knjiga trilogije ostaviće vas bez daha! Nakon puča, feldmaršal Tamas poslao je korumpirano plemstvo na giljotinu i usrećio gladni narod. Ali time je izazvao rat sa Devet nacija i unutrašnje nemire, i navukao na sebe bes fanatika rojalista i pohlepnih saveznika: crkve, radničkih sindikata i plaćenika. Zbog toga je primoran da se osloni na dva moćna barutna maga: Tanijela, briljantnog strelca, i Adamata, penzionisanog policijskog inspektora, čija će lojalnost biti na probi. Dok pretnje stižu sa svih strana, počinju da kruže priče o proročanstvima koja predskazuju smrt i uništenje, stare legende o bogovima koji se bude da bi hodali zemljom, u koje nijedan obrazovan čovek ne veruje. A možda bi trebalo… U neobičnom svetu u kom se prepliću magija i tehnologija, može li neko da se usprotivi čarobnjacima koji kontrolišu barut i metke?

Ne propustite jedinstvenu priliku da po ceni sniženoj za 35% kupite knjige i na najbolji način iskoristite slobodno vreme ove jeseni.