Popularni muzičar Marko Louis će održati dugo očekivani koncert sa kojim je u martu trebao da završi regionalnu turneju „Beskraj Tour by Barcaffe“.Treća sezona koncertnog serijala veoma uspešno je počela tokom 2019. godine i zbog pandemije sve je stalo. Posle velike koncertne pauze Marko će se odužiti svojoj vernoj publici tako što će 8.novembra održati čak dva koncerta u Kombank dvorani uz poštovanje svih epidemioloških mera. Tremini koncerta su 18h i 20:30.

Marko je ovih dana izdao čak dva singla. Prvi je saradnja sa poznatom svetskom grupom The Chainsmokers. Čast da ponovo predstavlja Srbiju na globalnom projektu ,Tuborg open kampanji, se pokazala kao dobitna kombinacija jer je Markova pesma „Ponovo“ koja se oslanja na ritam hita „Hope“ za kratko vreme osvojila srca različitih generacija širom sveta.  Muziku i aranmžman potisuje Marko, a tekst je pisao Stihomir Klepić iz sarajevskog sastava Helem Nejse.

Povezana vest:  Elemental svira u Beogradu

Paralelno Marko je učestvovao u novoj sezoni „Zvezde pevaju Zvezde“ na Radiju S i obradio poznatu pesmu iz 90tih „Hoću s tobom da đuskam“ od Ivana Gavrlilovića. Ova obrada je izazvala masovno đuskanje i prihvaćena je više nego pozitivno. Marko je poznat po tome da pored svoje autorske muzike voli da obrađuje pesme i da im da neki novi duh i oblik.

Povezana vest:  Elektronski producent Tim Hecker objavljuje Love Streams

 „Nije bilo planirano da objavim u isto vreme dve pesme ali se tako namestilo. Malo me je brinulo da ne „proguta“ jedna pesma drugu, ali na svu sreću to nije bio slučaj. Mislim da je ipak bio savršen trenutak za oba projekta pred moj predstojeći koncert ili bolje da kažem predstojeće koncerte. Ova godina je za svakog od nas veoma teška, pre svega psihički.  Odlučio sam da budem odgovoran, ali da se ne zaključam u kuću. Brojim dane do koncerta i ne mogu da vam opišem to nestrpljenje i sreću.Radujem se što ću konačno izaći na scenu i što ću deliti emocije, energiju, muziku sa svojom publikom. Drago mi je što je partner i ovog koncerta Barcaffe koji podržava dobru muziku, kulturu, ne samo u Srbiji nego i u čitavom regionu“ Izjavio je Marko koji najavljuje izlazak novog albuma „Sloboda“ za kraj godine.

Povezana vest:  Novi album Eminema 5. novembra

PHOTO: Ivan Miladinović