Klinika Vlatka Stefanovskog u Beogradu 

leb_sol_vlatko_stefanovskiRok gitaristi Vlatko Stefanovski, Zlatko Manojlović i Dragan Jovanović-Krle predstaviće svoje veštine kroz muzičke „klinike“ u februaru na manifestaciji „Gitar art ekspo“ (Guitar Art Expo), koja će biti održana prvi put u okviru tradicionalnog „Gitar art festivala“ (GAF). 
Portparolka „GAF-a“ Ana Veskov rekla je da će „Gitar art ekspo“ 11. februara svečano otvoriti španski majstor akustične gitare Pako de Lusija (Paco de Lucia), a 12. februara ovde će „kliniku“ o svom načinu sviranja imati Stefanovski, nekadašnji vođa makedonskog džez rok sastava „Leb i sol“. 
Iste večeri zajedničku „kliniku bluz-rok gitare“ održaće cenjeni studijski muzičari, član „Generacije 5“ Dragan Jovanović-Krle i Zlatko Manojlović, nekada vođa grupa „Dah“ i „Gordi“. 
U okviru glavnog programa „GAF-a“, Manojloviću predstoji i nastup 11. februara u Domu sindikata, a De Lusiji 12. februara u Sava centru. 
Organizatori „GAF-a“ su „Gitar art ekspo“ zamislili kao poseban sajamski program proizvođača muzičke opreme i diskografa u hotelu „Kontinental“, a osim promocija i panel rasprava, završnog dana 13. februara ovde će biti održano i gitarističko „Takmičenje slobodnim stilom“. 
„Bez obzira koji je vaš stil i koju vrstu gitare svirate, možete učestvovati u takmičenju. Budite sigurni da je naš žiri kompetentan i da ovde ne svirate za rođake ili devojku! Za pobednika i najuspešnije takmičare obezbedili smo vredne nagrade“, navode iz „GAF-a. 
Zainteresovani se mogu do 25. januara prijaviti na takmičenje sa svojim snimkom u mp3 formatu ili linkom na „Jutjubu“ (Youtube) preko adrese [email protected]. U žiriju koji će ocenjivati nastupe takmičara biće De Lusija, Stefanovski, Manojlović i Jovanović. 

Povezana vest:  Kygo & Selena Gomez predstavljaju singl “It Ain’t Me”