U utorak 16. februara na programima Arene Channels Group, Superstar, Balkan Trip i Agro TV biće emitovan koncert najlepših srpskih narodnih pesama, koji Banka Poštanska štedionica poklanja gledaocima širom Republike Srbije povodom obeležavanja Dana državnosti i stogodišnjice postojanja i rada ove državne banke sa jasno artikulisanim državnim interesom.

U ovom scensko-muzičkom događaju reditelja Darka Кamarita najlepši mladi glasovi Srbije, vokalni solisti Danica Кrstić i Aleksandar Tirnanić, vode nas kroz muzičku razglednicu Srbije najlepšim pesmama iz Šumadije, istočne Srbije, sa juga, Кosova, iz Vojvodine i Republike Srpske. Domaćin programa je jedna od najpopularnijih mladih glumica Milica Tomašević u pratnji Nede Nikolić koja je svojim umećem na fruli zadivila Evropu.

Povezana vest:  Capital Cities predstavljaju svoje novo izdanje “Solarize”!

Događaj snima 6 kamera, kran i dron na najlepšoj lokaciji u Beogradu, novootvorenom Savskom trgu, uz specijalnu rasvetu, plesne numere talentovanih igrača, kao i balerina i baletana Narodnog pozorišta i Pozorišta na Terazijama, koreografa Nebojše Gromilića, specijalno kreiranih za ovaj koncert.

Početak koncerta na programu Superstar zakazan je za 19:15, dok će na kanalima Balkan Trip i Agro TV biti emitovan od 19:30.

Povezana vest:  Anđeli Jovanović je dovoljan samo „Jedan Dan“!

PHOTO: Antonio Ahel/ATA Images