Spektakularna scenografija, LED ekrani koji su se sklapali i rasklapali u vazduhu, najveći laser šou ikada do sada izveden na ovim prostorima – sigurno je da svi pamtimo kako su izgledali nastupi na MAC ceremoniji. Ipak, usled kompleksnosti glamuroznog događaja u Areni, i nemogućnosti da svaki detalj zahtevne produkcije bude prikazan na malim ekranima, organizatori su rešili da fanove MAC-a obraduju YouTube premijerama nastupa, koje će doneti jedan novi doživljaj MAC-a gledaocima.

Povezana vest:  Zvezda kanadskog hip-hopa David Difur u Domu omladine Beograda

“Fanovi MAC-a već mesecima na društvenim mrežama izražavaju želju da vide pojedinačne nastupe. Svi oni detalji koje možda niste primetili sedeći na svom mestu u Areni ili gledajući prenos na malim ekranima, biće stavljeni u prvi plan kada je reč o YouTube premijerama. Biće jako zanimljivo videti tako osvežene nastupe”, kažu u Skymusicu.

Organizatori takođe naglašavaju da je jedna od ideja MAC YouTube premijera i ta da u vreme ograničenog kretanja, kada nam nedostaju muzika i koncerti, priušte gledaocima zabavu i opuštanje petkom uveče uz njihove omiljene izvođače.

Povezana vest:  Fond „StayCreative – OstaniKreativan" privukao veliku pažnju domaćih i stranih muzičara

Premijere pojedinačnih nastupa izvođača sa MAC-a su svakog petka u 19h na YouTube kanalu MAC/Music Awards Ceremony.

Prva YouTube premijera večeras biće nastup Senide, prošlogodišnje dobitnice Golden MAC priznanja kaoi priznanja za najbolju trap numeru, koja je nastupila sa pesmom “Mišići”.

Premijera će biti emitovana u 19h na linku:

PHOTO: Live Production/Skymusic

Povezana vest:  Engleski novinar pozitivno o srpskim muzičarima