Svi su već čuli pesmu Loco Loco grupe Hurricane, koja će Srbiju ove godine predstavljati na takmičenju Eurosong. A kako ova energična melodija zvuči u akustičnoj verziji, čućete u emisiji Studio u subotu u 22.50 na RTS1.

Za potrebe Studija, u kojoj poznati regionalni izvođači pevaju svoje hitove u drugačijim aranžmanima, Uraganke su snimile akustičnu i znatno svedeniju, ali podjednako zanimljivu numeru.

“Pesma sama po sebi nosi neku energiju, umirili smo je, ali i dalje se čuje da je malo vrcava” – rekla je Sanja Vučić, na šta se nadovezala Ksenija Knežević: “Ja generalno volim tu akustiku, mislim da je odlično ispala.”

Povezana vest:  Josipa Lisac u Sava centru nastupa 14, februara, na svoj 70. rođendan!

“Meni se baš dopada, čak mi je bolja od originala! Možemo mi sa ovom da idemo na Evroviziju!” – našalila se treća članica benda, Ivana Nikolić.

Zavirili smo u Skymusic muzički studio, da vidimo kako proces kreiranja novog aranžmana Loco Loco izgleda “iza scene”:

https://www.youtube.com/watch?v=SPDc5ZcpzhU

Povodom snimanja emisije, organizovan je i “Studio JukeBox”, tokom kojeg su Uraganke uživo otpevale nekoliko pesama koje su fanovi tražili. Među njima su se našle i numera “Molitva” Marije Šerifović kao i “Hasta La Vista” sa kojom je trebalo da predstavljaju Srbiju prošle godine na Evroviziji. Poslušajte kako je to zvučalo:

Povezana vest:  Farel Viljams najavio globalni "Live Earth" koncert

https://www.instagram.com/p/CNrtpd6JHQ6/

Popularne Uraganke će u emisiji prirediti i nezaboravno iznenađenje jednom svom velikom fanu, a o kakvom iznenađenju je reč, saznajte u Studiju u subotu u 22.50h na programu RTS1. Gosti emisije su i Dženan Lončarević i Nina Badrić, koji će po prvi put zapevati u duetu, i to Nininu hit baladu “Da se opet tebi vratim”.

PHOTO: Skymusic