Vrela muzička kolaboracija stiže nam  iz  susedstva. Vodeći poljski DJ, Gromee i rumunski dance fenomen, INNA , donose nam savršenu pesmu za predstojeće leto, „Cool Me Down“.

Pesmu možete slušati OVDE

Spot za „Cool Me Down“ u režiji NGM Creative i u produkciji Loops production, možete gledati OVDE.

Gromee je oduševljen ovom saradnjom: „Srećan sam što smo INNA i ja snimili pesmu koju sada možemo podeliti sa čitavim svetom. Nadam se da ćete se osećati kao da ste na najboljoj letnjoj žurci, dok je  budete slušali!“.

Povezana vest:  KAKO JE IZGLEDAO PETAK TRINAESTI U KLUBU JULIAN LOFT?

Uzbuđena sam zbog saradnje sa Gromeeijem i nadam se da će vas ova pesma naterati da igrate“ uzvraća INNA.

U muzičkoj zajednici u Poljskoj, Gromee (ONESHEET je poznat kao „Hit-making machine“, jer je čak deset njegovih singlova dostiglo je platinasti tiraž u matičnoj zemlji pri čemu na servisu Spotify ima 33 miliona streamova i 150 miliona pregleda na You Tube kanalu. Gromee često sarađuje sa međunarodnim izvođačima kao što su Jasper Jenset i Asdis, sa kojima je pravio uspešne kolaboracije, a nastupao je kao headliner na brojnim muzičkim festivalima, uz  imena kao što su: Mariah Carey, David Guetta, Elton John, itd. Svaki njegov singl boravio je na nacionalnoj Top listi Poljske, a neke od njegovih pesama donele su mu i internacionalno prizanje.

Povezana vest:  Lejdi Gaga želi da glumi Ejmi Vajnhaus

Jedna od najinteresatnijih pevačica na svetskoj dance sceni je rumunska zvezda INNA (ONESHEET). Hitovima poput „Hot“, „Sun Is Up“ i „Deja vu“, “Nirvana” probila je put ka globalnim muzičkim listama a sarađivala je sa imenima poput Pitbull, Flo-Rida, Daddy Yankee, Juan Magan, J.Balvin, Yandel i dostizala je vrhove top lista od Japana preko Meksika, Argentine, Španije, Finske, Poljske i Turske. U 2012. godini postala je prva evropska pevačica koja je dostigla milijardu pregleda na You Tube-u- Njen aktuelni singl „Flashbacks“ bio je na prvom mestu radijskih lista u rodnoj Rumuniji, Rusiji, Bugarskoj, Ukrajini, Turskoj, a prešao je 1 milion streamova na servisu Spotify, odnosno 12 miliona pregleda na You Tube-u.

Povezana vest:  Parni valjak puni Arenu!