ADA MALL shopping centar od utorka 04. maja kao poklon za dvogodišnju vernost svojim posetiocima i potrošačima uvodi Loyalty program. Reč je o jedinstvenoj kartici lojalnosti koja pruža mogućnost da uz nju kupujete na popustima u blizu 70 prodavnica, pritom osvajajući bodove prilikom svake kupovine. Skupljanjem bodova stičete pravo da preko sajta i mobilne aplikacije svoje bodove pretvarate u atraktivne poklone i vaučere za nove šoping avanture.

Uz BASIC I VIP ADA loyalty kartice ostvarujete pravo i na popuste do 25%. Samo u 2021. godini obezbeđeni su pokloni i vaučeri u vrednosti od 12 miliona dinara. Pravo na BASIC i VIP Ada loyalty karticu imaju punoletni državljani Republike Srbije.

Povezana vest:  VAN GOGH PREKINUO PROGRAM RADIJA S

Kako možete doći do loyalty kartice?

Registracija je moguća posredstvom sajta www.adamall.com/loyalty, mobilne aplikacije (Android i IOS) i na info pultu u prizemlju centra. Kartice preuzimate od naših promoterki poptpuno besplatno.

                                         Ada Mall Loyalty Club aplikacija na App store i Google Play

Povezana vest:  U MediGroup rođena prva beba dobijena podmlađivanjem jajnika

Nakon svake kupovine prikupljene račune treba da odnesete na info pult kako bismo ih skenirali i pretvorili u bodove na Vašoj loyalty kartici. Na portalu i mobilnoj aplikaciji otvarate online shop na kojem svoje bodove možete zameniti za atraktivne poklone, vaučere ili ulaznice za određene događaje i to potpuno besplatno. Bodovi se dobijaju registracijom računa po principu 1 bod = 120,00 RSD.

Neke od nagrada koje možete zameniti za bodove

Povezana vest:  Razgledanje Beča uz aplikaciju „ivi“

Za najlojalnije korisnike i potrošače, prikupljanjem 3000 bodova stičete pravo na VIP karticu moja nudi obilje dodatnih pogodnosti i popusta.

Za nestrpljive spisak popusta uz BASIC karticu otkrivamo na linku , dok VIP kartice omogućavaju popuste u radnjama o kojima više možete saznati na linku.

Kako funkcioniše program možete pročitati na linku .

Loyalty kartice su naš način da uzvratimo ljubav.

Očekujemo vas u Radničkoj 9 na Čukarici.

Jer u Adi dobijate više. Više popusta, Više poklona. Više ljubavi.