zeljko_samardzicSamardžić za 8. mart peva u Areni

 

Pevač zabavne muzike Željko Samaržić održaće svoj četvrti osmomartovski koncert u Beogradskoj areni, gde će proslaviti i 15 godina od svog prvog samostalnog koncerta u Beogradu. Jubilej će proslaviti sa svojom publikom u Beogradskoj areni 8. marta. Prvi veliki solistički koncert je održao 1996. godine u Sava centru, a u toj dvorani nastupio 36 puta.

Povezana vest:  Taylor Swift na prvom mestu Forbsove liste najplaćenijih

Mostarac Samardžić koji se pojavio sa pesmom „Moja Marija“ na festivalu u Banjaluci, nastavivši početkom 1990-ih karijeru iz Beograda, pročuo se hitom „Sipajte mi još jedan viski“ sa Budvanskog festivala 1995. godine. Osmomartovske koncerte u Beogradskoj areni Samardžić je održao 2007, 2008. i 2009. godine. U maju 2010. je prvi put nstupio u Zagrebačkoj areni, prethodno u splitskom „Spaladiumu“, a, pored sarajevske „Skenderije“ i „Zetre“, pevao je i u velikim dvoranama u Zenici i Skoplju.

Povezana vest:  Partibrejkers objavili živi album

-Željkove klipove na ‘Jutjubu’ pogledalo je preko 10 miliona posetilaca, do sada je održao 1.556 koncerata, snimio 22 spota, imao 54 humanitarna nastupa, 74 nagrada – navodi se.