dulcemariaDulce Maria se priprema da zatrese Pepsi Super Bowl MUSIC JAM

 

Svake godine u SAD-u se održavaju koncerti uoči Finala NFL lige, a za ovogodišnji show će se pobrinuti i meksička pevačica Dulce Maria (ex clanica grupe RBD).

Popularni umetnici Jenni Rivera, Chino & Nacho i Dulce Maria pripremaju se za Pepsi Super Bowl FAN JAM MUSIC gde ce nastupati u petak 4. februara u Verizon Theatru u Grand Prairie, Texas, USA .
Koncert, drugi u nizu Pepsi NFL Super Bowl Fan Jam, sledi posle noći otvaranja koncertom Pepsi NFL Super Bowl FAN JAM u četvrtak, 3. februara, na čelu s Kid Rockom, Duran Duran i Jason Derulom. Oba koncerta će se producirati po DPS-u.
Obe noći će se uključivati renomirani majstori ceremonije i posebni gosti, uključujući najpoznatije igrače u NFL i velike zvezde.

Povezana vest:  Srpski bend objavio CD u Bugarskoj

Ovaj događaj se prenosi uživo u SAD-u i uvek je među najgledanijima.

Dulce María, Universal Music umetnica i meksička glumica, objavila je svoj prvi album pod nazivom „Extranjera Prvi Deo“ u Novembru prošle godine, koji uključuje i njen popularni singl „Inevitable“. U njenoj muzickoj karijeri dobila je svetski uspeh kada se pridružila vrlo popularnoj grupi „RBD“. Devet albuma grupe prodati su u preko 15 miliona primeraka, a uključivali su pesme na engleskom, španskom i portugalskom jeziku. Njien drugi solo album pod nazivom „Extranjera Drugi Deo“ će biti u prodaji u februaru ove godine. Trenutno promoviše svoj drugi singl „Ya No“, preview videoclipa te pesme trenutno je među najposećenijim videoclipovima na Youtubu , za 2 dana broj poseta je prešao 200 000). A ove godine će započeti i svoju prvu solo turneju na kojoj će zasigurno posetiti i Srbiju.

Povezana vest:  S.A.R.S. prvi put nastupa u Londonu