Nina Badrić, diva raskošnog talenta i fascinantnog glasa, po prvi put će nastupiti na letnjoj sceni kluba Bitefartcafe na Kalemegdanu, kod teniskih terena.
Ova umetnica će sa celim bendom i uz svoje hitove pozivati na ples, koji nam je tako dugo nedostajao i na površinu izneti sve naše tanane emocije.
Budite deo ovih savršenih večeri pod zvezdama i vedrim nebom, večeri koje se pamte, 24. i 25.6. jer verujem da ste se svi uželeli dobre live muzike, a Nina Badrić je sjajna izbor.
Moguća je izmena početka koncerta kako bi se vreme uskladilo sa aktuelnim merama. Molimo vas da prilikom kupovine karata ostavite svoj kontakt ukoliko želite da vas obavestimo o promenama. Sve promene će bti ažurirane na www.bitefartcafe.rs i na društvenim mrežama kluba Bitefartcafe.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Novi BitefArtCafe (@bitefartcafe)

Prodaja ulaznica www.tickets.rs
>>>>>>>>>>>>>
Bitne informacije:
SVE ULAZNICE SU ZA STAJANJE, ograničena rezervacija stolova i separea samo nakon kupovine ulaznica 063594294
(svi barski su za minimum 4 osobe i imaju po dve stolice/ rezervacija u speareu ne podrazumeva sedeća mesta za sve osobe, ovo zavisi od pozicije separea i broja osoba koji rezervišu)
Sektor BLIŽE BINI podrazimeva plato ispred bine koji je za 3 stepenika viši od donjeg dela. Sektor DALJE OD BINE se nalazi iza dela bližem bini i za 3 stepenika je niži. Samim tim je vidljivost bine smanjena.
Vrata kluba se otvaraju u 20.30, koncert počinje u 22h
Ulaznica bez rezervacije ne podrazumeva mesto za stolom, pultom ili u separeu, i broj rezervacija je ograničen.
PHOTO: Antonio Ahel/ATA Images
Povezana vest:  Amel Ćurić gost emisije Impuls