Ove subote u 23h na RTS1 u emisiji Studio gostuju Jelena Rozga i Nataša Bekvalac, a atraktivne pevačice koje mame uzdahe širom regiona, razgovarale su sa voditeljima Slavkom Beleslinom i Bojanom Ivkovićem o tajnama svoje lepote.

Nataša ne krije da je fascinirana izgledom Jelene Rozge, i kaže da ju je pri prvom susretu uživo pitala kako joj to polazi za rukom. Potom je ispričala koja tri trika joj je otkrila Rozga:

Povezana vest:  Farel Vilijams i adidas proslavili početak saradnje

“Pvo, žena nije nikada popila ni čašicu alkohola. Druga stvar – čuva se od sunca. I još nešto – otišla je sinoć u deset sati na spavanje” rekla je Nataša, i kroz osmeh prokomentarisala kako ona sama radi sve suprotno.

https://www.youtube.com/watch?v=CMwvMA-Pwk8

Jelena Rozga i Nataša Bekvalac nastupiće po prvi put zajedno na sceni ove subote u Studiju, i otpevati splet od nekoliko svojih najpoznatijih pesama. Nataša će izvesti i svoj hit Mala plava, a Jelena pesme Minut srca tvog i Cirkus u novim, drugačijim aranžmanima.

Povezana vest:  LAKA „POŽELJENJE" I DETOUR „PLEŠEM SAMA" PREMIJERNO NA MTV KANALU

U emisiji će nastupiti i mlade violončelistkinje sastava Sky Cellos, koje će izvesti obradu numere A Song of Ice and Fire, nastalu u Skymusic Entertainment produkciji.

PHOTO: Skymusic