jinxUpoznajte Džinkse

 

Zagrebački Džinksi (Jinx) održaće koncert za Dan zaljubljenih 14. februara u velikoj dvorani Doma omladine, ali priliku da se lično sretnete i upoznate njihove članove imaćete u Beogradu već u sredu 26. januara od 13:00 u „Dallas Music Shopu“, u Sremskoj 2 (bivši „Mamut“), gde će potpisivati CD-ove nedavno objavljenog albuma „Diskilend“.

Džinks se vraćaju nešto više od godinu dana od veoma uspešne koncertne premijere u Beogradu, u prepunoj gornjoj sali DOB-a, a za novi susret sa beogradskom publikom već su u prodaji pojedinačne ulaznice po ceni od 1.200 dinara, koje se mogu kupiti na blagajni DOB-a i preko Kardervisa, gde možete doći i do romantične Karte za dvoje, koja košta samo 2.000 dinara!

Povezana vest:  Luke Black najavljuje novi singl nakon nastupa u legendarnom berlinskom klubu Berghain!

Bend pevačice Jaje (Yaya) i gitariste Cocoa Moskita (Mosquito) dolazi u Beogradu u okviru regionalne turneje na kojoj promovišu nedavno objavljeni CD album „Diksilend“ (Dallas Records) sa koga su već za status hitova izborile pesme „Da smo se voljeli manje“ i „Na zub su me uzeli mama“.

„Od nas u Beogradu možete očekivati nove pjesme, ali naravno, i jako puno starih. Kako i te stare volimo i teško ih se odričemo koncerti su nam sa svakom novom godinom sve duži. Što se tiče zaljubljivanja nadamo se da na Dan zaljubljenih na naš koncert neće doći samo parovi, nego da će biti i slobodnih, pa se netko možda i na koncertu zaljubi… takve stvari nas posebno raduju“, kaže Coco.

Povezana vest:  Santana želi saradnju sa Lady Gagom i Justinom Bieberom

„Diksilend“ koji kao autor i producent potpisuje Coco Mosquito, bend opisuje kao „glazbu za vrijeme prohibicije i depresije“.

Na albumu uz Astronauta Daddya (Pips, Chips & Videoclips) u aktuelnom singlu „Na zub su me uzeli mama“, gostuje i nekadašnji basista Haustora i Vještica Srdan Sacher u pesmi „Klinci su u redu“. „Diksilend“ donosi i potencijalne hitove „Pravo“, „Dok smo bili bez kontrole“, „Barakuda“ i „Čuvaj me, ne daj me“…

Povezana vest:  Nova cena Long Nighta!

 

Vlasnici regionalnih hitova „Smijem se“, „Bye Bye Baby Bye“, „Na plaži“, „Koliko suza za malo sna“, „Tamo gdje je sve po mom“ i „Na zapadu“, premijerno su svirali u Beogradu krajem 2009. godine u prepunoj gornjoj sali DOB-a. U kultno BG rokenrol zdanje vraćaju se i sada, ali (očekivano) se sele u dvostruko veću dvoranu DOB-a.