Samo mesec dana nakon objavljivanja pesme „Say What You Will“, poznati kantautor, pevač, producent i Grammy nagrađivani umetnik James Blake predstavlja novi singl pod nazivom „Life Is Not The Same“. Ovo je drugo izdanje kojim najavljuje predstojeći album „Friends That Break Your Heart“ čiji izlazak očekujemo 10. septembra. Sa današljim singlom objavljen je i zvanični lyric video.

Povezana vest:  U prodaji ulaznice za Massima

„Life Is Not The Same“ nam svojom introspektivnom lirikom i sanjivom melodijom pokazuje majstorski raspon i smelu ranjivost autora, koja će definisati dolazeće studijsko izdanje.

Ovo će biti prvi album nakon tri godine i autor za njega kaže da je konceptualan. Miles Johnston je umetnik sa kojim je James blisko sarađivao na dizajniranju naslovnice albuma. Rezultat je skup emocija predstavljenih kroz rad. Ovo je samo nastavak njegovog dominantnog kreativnog uticaja na popularnu muziku, a njegov prethodni album „Assume Form“, kao i ostala izdanja možete slušati na svim streaming servisima.

Povezana vest:  Najprodavaniji albumi u SAD

Izdanje „Life Is Not The Same“ je u Srbiji dostupno na servisima Spotify, Apple Music, Deezer i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama: https://jamesblake.lnk.to/LINTS

PHOTO: Universal Music Serbia