StuttgartOnline2Stuttgart Online od sutra i na EXIT etiketi

 

Exit label u petak, 28. januara, objavljuje novo ime za besplatan download na stranici exitmusic.tv. U pitanju je beogradski bend Stuttgart Online sa svojim debitantskim albumom Radost svakom domaćinstvu. Povodom objavljivanja njihovog debi albuma na Exit etiketi bend će u petak 28. januara održati koncert u Beogradskom klubu Gun.

Album Radost svakom domaćinstvu izdat je 2009. godine, kao sedmo izdanje u ediciji Nova srpska scena,  kojom su producentska kuća Digimedia i izdavačka kuća Odličan Hrčak želele da predstave novi talas domaćih bendova. Sa čak 16 pesama predstavljao je svojevrsan manifest protiv bolesti modernog društva, kao reakcija na sredinu u kojoj se svakodnevno krećemo. Pesmama kao što su Superheroj, Mlad i gnevan i Kompjuter i ja, članovi benda, Bojan Slačala i Marko Barišić, pokušavaju da razbiju uljuljkanost u tekovine „civilizacije“ i nateraju nas da ponovo preispitamo sve ono o čemu imamo već odavno uvrežena mišljenja. Producent izdanja je Boris Mladenović, a podršku albumu su dali svi relevantni bendovi beogradske muzičke scene, kao što su Repetitor, Multietnička atrakcija, Nežni Dalibor, Kriške i Grupa kao takva.

Povezana vest:  Dženifer Lopez napušta emisiju ''Američki idol''

Grupa Stuttgart Online postoji od 2006. godine, dok ih je web magazin Popboks proglasio za najbolje debitante već u 2007. godini.  Njihovi singlovi proslavili su ih među publikom i uvrstili na sve bitnije domaće radio liste. Pored velikog broja nastupa u Srbiji i u regionu, među najznačajnim su dva gostovanja  na Exitu, 2007. i 2009. godine, nastup na ART & MUSIC festivalu u Puli 2008. godine, kao i na festivalu Trenchtown 2010. Bend krajem februara počinje da radi na svom drugom albumu u okviru producentske kuće Digimedia.

Povezana vest:  Hajdi Klum vodi dodelu MTV nagrada

Cena ulaznice za koncert Stuttgart Online u klubu Gun je 300 din, a vrata se otvaraju u 22.30h.

Jeftinije ulaznice za srednjoškolce i studente i prodaja na rate

Od petka, 21. januara počela je prodaja ulaznica za dvanaesti Exit festival za srednjoškolce, po promotivnoj ceni od 4990 dinara i za studente, po promotivnoj ceni od 5990 dinara.  Na ovaj način srednjoškolcima i studentima je omogućeno da kupe ulaznicu za Exit sa popustom od 55%, odnosno 45% u odnosu na redovnu cenu ulaznice koja će iznostiti 10990 dinara. Sve detaljne informacije o prodaji i preuzimanju ulaznica za srednjoškolce i studente mogu se pronaći na exitfest.org i gigstix.com, a otvoreno je i prodajno mesto za fizičku kupovinu u novosadskom Pariskom magazinu. Prodajna mesta u Beogradu biće otvorena uskoro.

Povezana vest:  Dž!Dž! koncertna promocija albuma na Akademiji u subotu 6. novembra, od 22h

Od petka je počela i prodaja ulaznica na rate, a posetioci zainteresovani da na ovaj način dođu do svojih ulaznica mogu da ih kupe po ceni od 7990 dinara preko sajta gigstix.com. Više informacija o prodaji ulaznica za Exit na rate mogu se dobiti putem mejla [email protected] ili putem telefona 021 472 4816

 

Ulaznice za dvanaesti Exit festival koji će se održati od 7. do 10. jula nalaze se u redovnoj prodaji po promotivnoj ceni od 6990 dinara, a broj ovih ulaznica je ograničen. Redovna cena ulaznica iznosiće 10990 dinara.