Alexis_JordanMTV Push: Alexis Jordan

 

Februar je rezervisan za mladu i talentovanu američku glumicu i pevačicu Alexis Jordan.

Alexis Jordan je rođena 7. aprila 1992. u Kolumbiji u Južnoj Karolini, a 2006. je učestvovala u prvoj sezoni talent show serijala America’s Got Talent. Nakon eliminacije iz ovog takmičenja počela je da „kači“ obrade pesama na YouTube – njeni spotovi su ubrzo posle toga dostizali milione pregleda. Svojim talentom privukla je pažnju poznatog američkog repera Jay Z-ja koji joj je ubrzo ponudio ugovor za album.

Povezana vest:  SVETSKI USPEH SRPSKE PRODUKCIJE: POZNATI AMERIČKI REPER RICK ROSS SARAĐUJE SA SRPSKIM PRODUCENTIMA!

Happines je debi singl sa njenog prvog albuma pod nazivom „Alexis Jordan“ i startovao je na trećem mestu UK Singles Chart. Pesmu su napisali Deadmau5, Autum Rowe, Tor Erik Hermansen i Mikkel S. Eriksen. Pesma govori o pronalaženju ljubavi u sebi pre pronalaženja ljubavi u drugima. Jordan opisuje pesmu i kao „zabavnu, i pesmu uz koju možete da đuskate“,a neki upoređuju spot sa spotom Kylie Minogue za „Can’t Get You Out of My Head“.

Povezana vest:  Plasido Domingo pauzira zbog operacije

Ako ne znaš ko bi mogao da bude tvoj novi omiljeni pevač ili pevačica, MTV ti pomaže u izboru!

MTV Push mladim i perspektivnim muzičarima i grupama pruža maksimalnu podršku kako bi se publika na što bolji način upoznala sa njima i njihovom muzikom. Svakog meseca po jedan odabrani muzičar ili grupa predstaviće se MTV publici širom sveta.

Povezana vest:  Kanje Vest na prvom mestu britanske top liste albuma

Ovog meseca u MTV Push serijalu – Alexis Jordan i „Happines“!