Pank rok grupa Goblini slavi XXX rođendan koncertom na otvorenom, u atrijumu Beogradskog sajma 25. juna sa početkom u 21 čas. Ovo će biti njihov najduži samostalni koncert, u potpunosti posvećen fanovima koji ih verno prate na njihovom dugom putu istinitih muzičkih priča. Set lista će sadržati omiljene pesme koje su obožavaoci ovom prilikom izglasali na društvenim mrežama – „Daleki put”, „Voz”, „Ima nas”, „Anja volim Te” (…), a Goblini obećavaju da će listu obogatititi i pesmama koje dugo nisu bile na njihovom koncertnom repertoaru.
Goblinima će se na bini pridružiti i specijalni, pomalo neočekivani gosti.
Kao zagrevanje pred koncert, šabački pankeri poklanjaju nam novi spot za pesmu „Mirno more“ koja je, od strane slušalaca, proglašena jednom od omiljenih numera sa njihovog poslednjeg albuma „Jednina“ (2019, Metropolis Music).

Ulaznice po ceni od 1200 dinara (1500 dinara na dan koncerta)  mogu se nabaviti na svim prodajnim mestima tickets.rs. Posebno dizajnirane ulaznice uz poklon bedž možete kupiti u Metropolisu i Felix Shop-u. U prodaji su i VIP ulaznice (galerija – nivo 2) po ceni od 2000 dinara (2500 dinara na dan koncerta).

Povezana vest:  Džejson Travik tuče Britni Spirs

Foto: Milan Maričić/ATA Images