Organizatori manifestacije ,,Bečej noću“ sa svakim novim izdanjem postavljaju nove rekorde. Činilo se nemogućim nadmašiti broj od 20.000 posetilaca koliko je prisustvovalo nastupu Parnog Valjka 2019. godine na Trgu Oslobođenja najšarmantnijeg grada u Vojvodini. Ipak, Zdravko Čolić, zvezda ovogodišnje tradicionalne godišnje manifestacije koju organizuje Opština Bečej, okupio je na centralnom gradskom trgu više od 35.000 ljudi!

Povezana vest:  “Slumber Recon” novo ostvarenje grupe Rain Delay

U trosatnom programu koji je osmislio za Bečejce 18. juna, Zdravko Čolić je sa pratećim orkestrom i atraktivnim plesačicama proveo 35.000 prisutnih kroz celu svoju karijeru: ,,Glavo luda“, ,,Pusti pusti modu“, ,,Stanica podlugovi“, ,,Jedna zima sa Kristinom“, ,,Čija je ono zvijezda“ odjekivali su ne samo Bečejem, već čitavim regionom.

Foto: Milan Maričić/ATA Images

U publici su bile prisutne sve generacije, od najmlađih do najstarijih, i svi su jednako uživali i u koncertu Zdravka Čolića i u programu koji mu je prethodio. Veče je otvorio Kreativni M kutak i više od 70 mališana na sceni, koji su pokazali svoje umeće i talente izvodeći domaće i strane rokenrol standarde. Nakon njih atmosferu je dodatno razigrao New Level Empire, gosti iz Mađarske.

Povezana vest:  Aretha Franklin prva dobitnica Billboard Woman Icon nagrade

Koncert Zdravka Čolića održan u subotu, 18. juna, bio je povod da Bečej ovog vikenda postane turistički centar Vojvodine. Pored lokalne publike, veliki broj ljudi je pristigao iz Hrvatske, Severne Makedonije, Bosne i Hercegovine, pa je manifestacija ,,Bečej noću“ prerasla iz lokalne u regionalnu atrakciju.

Foto: Milan Maričić/ATA Images