Beogradska muzičarka Lena Kovačević objavila je najnoviji singl i video spot „Ti si moj bol“ koji je upravo premijerno izvela na festivalu “Sunčane skale” u Herceg Novom, u Crnoj Gori.

Ovo je već drugi singl tokom ovog meseca za popularnu pop džez damu, nakon pesme “Hir”, publikovanu za istu diskografsku kuću “Magic Records”, koja je producirala i novu numeru.

Pesma „Ti si moj bol“, prema rečima Lene Kovačević, jeste izuzetno lična i poklon ljubiteljima njenog zvuka čime se zaokružuje i album koji izlazi na jesen ove godine pod nazivom „Cafe“.

Povezana vest:  Sevdah projekat vrhunskih muzičara

Kao i prethodni singl “Hir”, tako i za tek objavljenu pesmu “Ti si moj bol” muziku i tekst je potpisala Lena, ko-autor teksta je Vladimir Danilović, dok su aranžman i produkcija ponovo u rukama proverenog saradnika Darka Dimitrova.

Takođe, i ovaj video spot, kao i “Hir”, sniman je na veoma atraktivnim lokacijama “One & Only Portonovi” Resorta u Crnoj Gori, dok je reditelj ponovo talentovani autor Sever Zolak.

Povezana vest:  U četvrtak počinje 14. Summer3p festival

Pevačica i kompozitorka Lena Kovačević diplomirala je na prestižnom muzičkom konzervatorijumu u Amsterdamu, smatra se jednim od najistaknutijih domaćih muzičara nove generacije.

Objavila je tri studijska albuma za domaće tržište i region, kao i nekoliko singlova za inostranu scenu koji se emituju na radio stanicama u Nemačkoj, Austriji, Turskoj, Francuskoj, Alžiru, Dubaiju, a pevačica je i deo međunarodne muzičke kuće “Pasion Turca”.

Povezana vest:  EMILIANA TORRINI I ROB GARZA (THIEVERY CORPORATION) NA TERRANEO FESTIVALU!

U Beogradu je imala koncerte u mnogim prostorima, a u poslednjem periodu na Letnjoj sceni Bašte SKC-a, na Trgu republike, Trgu Nikole Pašića, u Botaničkoj bašti, Zvezdara teatru, Hotelu “Hajat”.

Pesma “Ti si moj bol” se može čuti na svim muzičkim platformama, a spot je dostupan na YouTube kanalu kuće Magic Records.

Foto: Mateja Stanisavljević/ATA Images