Nakon velikog interesovanja povodom objavljivanja prvog srpskog Warner Music izdanja, Mascom u saradnji sa ovom najvećom svetskom izdavačkom kućom nastavlja sa plasmanom pesama i predstavljanjem lokalnih muzičara koji imaju internacionalni potencijal.

Mina Hart je svojim intenzivnim klupskim nastupima i nekoliko objavljenih pesama stekla reputaciju predane umetnice, upečatljivog vokala i ozbiljnog scenskog nastupa. Prethodnim singlom „Besna“ Mina je dokazala da o svojoj karije razmišlja odgovorno.

Povezana vest:  Lejdi Gaga: Novi album pre proleća

Novi singl „Bad Kitty“ nastao je na tragu prethodnika sa još jasnijim stavom, kako autorskim tako i producentskim, o čemu Mina Kaže:

„Budi ono što želiš! Razbi predrasude i izađe iz zone konfora. Puna samopouzdanja, govori ono što misliš i živi kako osećaš. Ne robuj pravilima i društvu. Voli sebe i slobodno pokaži svoju divlju stranu iza nevinog lica – Be bad to be kitty.“

Pesma „Bad Kitty“ je urađena u maniru vrhunskih latino-elektro-pop pesmama, kakve na primer izvodi Rosalía. Sa ciljem da izađe iz lokalnih okvira, Mina smelo manipuliše sopstvenim glasom, intonacijom i načinom pevanja.

Povezana vest:  Rijana u februaru izbacuje svoj parfem

Warner Music Group će podržati i aktivno promovisati ovo izdanje. Kuća Mascom će svojim višedecenijskim postojanjem i iskustvom u radu sa domaćim i regionalnim muzičarima, diskografskom izdavaštvu partnerima u WMG pružiti adekvatan i ispravan uvid u aktuelna zbivanja na lokanoj sceni. Na taj način će zajedničkim snagama izvođačima sa ovih prostora proširiti polje delovanja kao i njihove domete.

Povezana vest:  Toni Cetinski pomaže obolele od karcinoma dojke

Singl „Bad Kitty“ Mine Heart je od 14. jula dostupan na svim striming servisima a premijera atraktivnog video spota zakazana je istog dana za 18 časova na Imperia YouTube kanalu.