Predvodnici moderne balkanske pop-rock scene bend „Ničim izazvan“ prvu deceniju rada obeležavaju  velikim beogradskim koncertom koji će biti održan 15. oktobra u mts Dvorani. Proslava jubileja je naime započela objavljivanjem EP-ja „Pokorimo noć“ na kojem se nalaze četiri nove pesme, od kojih se kao radijski hit već pokazala pesma „Mesto za prve poljupce“.

Boris Bakalov, koji i potpisuje režiju sva četiri nova spota, u iščekivanju jesenjeg nastupa poručuje:

Povezana vest:  Eminem počeo rad na svom osmom albumu

„Veoma uzbudljivih mesec dana je iza nas. U etar smo pustili četiri nova singla i četiri nova spota. Sve je brzo prošlo i prosto nam je žao što nemamo još koju spremnu u rukavu. Sledeće pesme će morati da sačekaju jesen i period pred nastup u mts Dvorani 15. oktobra koji će biti kruna proslavljanja naših deset godina postojanja. Njih ćemo pripremati u toku leta u pauzama između letnjih nastupa. Nastavljamo dalje, sa još jačim entuzijazmom i sa nadom da ova želja za stvaranjem muzike nikada neće prestati.“

Inače,  do svog velikog koncerta u mts Dvorani, bend će se, kako najavljuju,  tokom leta pripremati na koncertima širom regiona.

Povezana vest:  Koncert u čast Vlade Divljana: (ne)normalni, Zdenko Kolar i gudački orkestar 14. juna u Botaničkoj bašti

Podsetimo, Ničim izazvan su osnovani na relaciji Vrbas – Beograd od strane Borisa Bakalova i Bojana Gluvajića. Do današnjeg dana, postali su jedan od omiljenih sastava na domaćoj i regionalnoj sceni. Glavne odlike stvaralaštva sastava su melodične pesme sa tekstovima inspirisanim ljubavlju, životom, različitim unutrašnjim dilemama, sukobima i svakodnevicom sakrivenom iza banalnosti koja nas okružuje.

Povezana vest:  Fetboj Slim u Beogradskoj areni

KARTE U PRETPRODAJI DO 10. JULA PO CENI OD 1600, 2100, 2600 DINARA

Foto: Vukašin Danilović